Beauty

Top Line a lansat noul advent calendar Babor în cadrul unui eveniment Meet & Greet cu Daiana Anghel

Top Line a lansat noul advent calendar Babor, More to Give, în cadrul unui eveniment inedit, tip Meet & Greet, în timpul căruia Daiana Anghel, unul din cel mai de succes influenceri de beauty din România, s-a întâlnit cu sute de fani care îi urmăresc paginile de socializare.

Lansarea a avut loc în cadrul seriei de acțiuni Top Beauty Trade Show, eveniment derulat între 22 și 30 octombrie 2022, pe durata căruia Top Line lansează cele mai noi produse profesionale și tehnologii din industria de beauty, organizează workshopuri și traininguri pentru specialiști și oferă cele mai mari reduceri din an, de până la 70%, la produse profesionale aparținând brandurilor celebre precum Babor, Moroccanoil, Guinot, K18, Kevin.Murphy, Academie, Dermia, Joico, Tigi sau CND. 

Daiana Anghel și Diana Baicu, Director General Top Line, le-au prezentat invitaților noul set de 24 de fiole, evidențiind particularitățile și inovația programului intensiv de îngrijire a tenului. Este deja o tradiție pentru îndrăgita vedetă din online-ul autohton să anunțe, an de an, lansarea calendarelor Babor, despre care a declarat de fiecare dată că reprezintă unul din produsele de îngrijire preferate.

O mare parte din sutele de admiratori prezenți în magazinul Top Line din România au avut ocazia să o cunoască personal, pentru prima dată, pe Daiana Anghel, influencerul fiind primit cu aplauze și mult entuziasm din partea acestora. Timp de aproape trei ore, vedeta le-a împărtășit ritualul său de înfrumusețare, ce include multe din produsele profesionale ale Top Line (ex: Babor, Dermacte sau Kevin.Murphy), și a răspuns întrebărilor fanilor, consiliindu-i atunci când au avut nevoie de informații suplimentare referitoare la modul de îngrijire a tenului.

Noul advent calendar Babor a fost lansat în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenerele Top Line, și beneficiază de discount de 25% până în data de 30 octombrie, pe durata evenimentului anual Top Beauty Trade Show.

Babor Advent Calendar More To Give 

Calendarul Advent Calendar Babor, More to Give, este un tratament complet intensiv al pielii, ce conține 24 de fiole concentrate cu agenți activi, perfect coordonate, ce oferă pielii ingredientele active valoroase de care are nevoie pentru a fi protejată, fermă și puternică în fața factorilor externi agresori.

Cele 24 de fiole sunt concepute pentru a oferi rezultatele maxime în 24 de zile.

Advent calendarul conține:
1x Doctor Babor Power Serum Acid Hialuronic: booster revoluționar pentru hidratare instantanee cu 8 tipuri diferite de acid hialuronic și tripeptide suplimentare.

1x Hydra Plus: puterea acidului hialuronic pentru hidratare maximă în toate nivelurile pielii. Se obține mai multă hidratare instantanee, piele intens hidratată și riduri reduse.

2x Algae Vitalizer: hidratare maximă și vitalitate pentru un microbiom stabil și echilibrat – datorită extractelor de alge verzi și plancton.

2x Perfect Glow: o strălucire supremă imediată și o piele netedă, fără cusur pe tot parcursul zilei, mulțumită pigmenților strălucitori, polizaharidelor și peptidelor.

3x Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan: concentrat cu beta-glucan și microsilver – îngrijire intensivă a pielii pentru o piele calmată și fortifiată instantaneu.

3x Active Night: puterea ingredientelor active pentru o piele calmată instantaneu, cu roșeață redusă și senzație de strângere. Recuperare peste noapte – pentru  a descoperi dimineața o piele întinerită și bine hranită.

3x Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamina C: fiolă anti-îmbătranire pentru o piele vizibil optimizată, radiantă. Vitamina C și acidul linolenic asigură o piele mai uniformă și mai netedă.

3x Multivitamine: un aport de vitamine redă energie pielii slăbite – pentru o piele sănătoasă, proaspătă și cu aspect radiant.

3x Fermitate 3D: pentru contururi definite, vizibil mai multă fermitate și mai puține riduri.

3x Lift Express: fiolă supremă antirid cu efect instantaneu datorită exopolizaharidelor marine și ingredientelor active ce oferă lifting imediat.

Tratamentul este potrivit tuturor tipurilor de ten.

Cum se folosește advent calendarul Babor

Fiola concentrata Babor se aplică după demachirea tenului în prealabil cu produsele Babor Cleansing.

Agitați fiola concentrată înainte de utilizare.

Deschideți fiola folosind deschizătorul special inclus în cutie, turnați concentratul fiolei Babor în palmă ți apoi neteziți fața, gâtul și decolteul. Aplicați concentratul folosind mișcări blânde, circulare și / sau mișcări de frământare cu degetele. De asemenea, puteți încerca un gest de tapotare cu degetele. Acest lucru va fi suficient pentru a crește circulația, pentru a încuraja drenajul limfatic și pentru a oferi strălucire sănătoasă pielii.

Aplicați întotdeauna întregul conținut al fiolei Babor.
Utilizați zilnic timp de 24 de zile.
Notă: Fiolele sunt doar pentru uz extern!

În cazul în care fragmente din sticla spartă ajung în conținutul fiolei, aceasta nu se mai aplica pe ten, pentru a evita rănirea.

Noul advent calendar Babor este disponibil în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenerele Top Line.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *