Beauty

Anca Serea, Andreea Antonescu și Nicoleta Nucă au învățat la Famisoo ce înseamnă frumusețea holistică

Vedete cunoscute din showbiz-ul românesc au descoperit cum se remodelează cel mai rapid silueta, cum se face conturul facial ca al celebrei Kim Kardashian, fără operație, dar și cum se poate regenera părul fără a apela la implant. 

Anca Serea, Andreea Antonescu, Nicoleta Nucă, Ellie White, Ela Crăciun, Julie Mayaya, Livia Graur, Adina Halas, Daniela Gyorfi, Andreea Tonciu au participat la evenimentul aniversar al clinicii Famisoo din București, unde au aflat ce înseamnă conceptul de frumusețe holistică și au descoperit cele mai noi proceduri de înfrumusețare.

Celebritățile s-au întâlnit dis-de-dimineață cu specialiștii centrului din sectorul 3 al capitalei și au avut ocazia să afle răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări referitoare la procedurile de înfrumusețare exterioare, dar și interioare, de la tratamente de slăbit sau anticelulitice până la evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță, consiliere și coaching pentru dezvoltare personală, precum și terapii de vindecare alternative.

Vedetele au văzut astfel cum se remodelează conturul feței, fără operație, atunci când dorim să scăpăm pe grăsimea din zona mandibulară ori de gușa inestetică. Întinerirea trăsăturilor faciale și obținerea unui contur mai ferm și mai suplu se face cu Liposonix, un aparat ce acționează cu untrasunete micro și macrofocalizate. Acesta se poate aplica și pe zonele corpului pentru a topi instantaneu grăsimea.

Ela Crăciun s-a arătat interesată, în particular, de aceasta procedură, dar și de cea de eliminare a celulitei, cu ajutorul tehnologiei Omnidirectional, ce elimină această problemă prin radiofrecvență și shock waves. 

„Sunt iubitoare să încerc tot ce este nou, ce apare nou pe piață. După trei sarcini, am fost tot timpul în căutarea unor tratamente de slăbit care să dea rezultate rapide. Apoi, eu o admir foarte mult pe Kim Kardashian. Ea este cea care a făcut celebru procedeul de conturing facial cu ajutorul machiajului. Mi s-a părut extrem de interesant faptul că la Famisoo poți obține acest conturing fără machiaj și fără operații, cu acest Liposonix. Mi se pare genial ce face tehnologia în ziua de azi și e nevoie să fim deschiși și să înțelegem câte beneficii avem la îndemână. Trebuie să avem grijă de noi”, declară Ela Crăciun.

Anca Serea a fost impresionată, la rândul său, de mezoterapia capilară, procedura prin care se stimulează creșterea unor noi fire de păr în zonele afectate de alopecie. 

„E interesant ce văd aici. Sunt multe persoane, bărbați și femei, care suferă de pierderea părului și cred că e o primă soluție foarte bună această mezoterapie capilară de la Famisoo pentru a regenera și a stimula creșterea unor noi fire de păr”, declară Anca Serea. 

“Mezoterapia capilară regenerează firul de păr de la rădăcină. Este indicată în cazurile în care avem fire de păr din ce în ce mai subțiri ori apar goluri pe scalp din cauze firelor pierdute. Pentru că rădăcina este acoperită de piele iar bulbul este sufocat, noi acționăm prin stimularea acelei zone cu ajutorul dispozitivului cu microace, desfundăm canalele și introducem cocktail-ul de substanțe hrănitoare care stimulează rădăcina și regenerează firul de păr. După aproximativ o lună începe să crească puful, noile fire de păr. Mezoterapia capilară de la Famisoo poate fi o primă soluție pentru problema căderii părului”, explică Adriana Bican, manager Famisoo. 

Despre conceptul Holistic Beauty 

Industria de înfrumusețare a secolului XXI încorporează trei factori esențiali: echilibru între starea interioară de bine, sănătatea fizică și proporțiile estetice cât mai aproape de ideal. Nu este îndeajuns să ai o siluetă ideală ori un ten ca de porțelan, dacă nu îți îngrijești starea emoțională, echilibrul psihic și nu îți hrănești sufletul cu o filosofie de viață sănătoasă. 

Tocmai de aceea s-a dezvoltat, la nivel internațional, conceptul HOLISTIC BEAUTY 360, prezent în România la FAMISOO (www.famisoo.ro), o clinică special menită să vindece, să înfrumusețeze și să cultive emoțional fiecare persoană care îi trece pragul.

Se îmbină astfel patru direcții deosebit de importante: procedurile estetice menite să înfrumusețeze aspectul exterior, evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță, consiliere și coaching pentru dezvoltare personală, precum și terapiile de vindecare alterative (ex: tetha healing, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, electropunctură, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie și bioenergoterapie).

Proceduri de perfecționare estetică neinvazive

Pentru îmbunătățirea aspectului fizic, FAMISOO excelează atât la capitolul procedurilor de remodelare corporală ori întinerire a tenului (contouring facial, eliminarea grăsimii localizate și a celulitei, epilare definitivă cu laser diodă, etc), cât și proceduri de dermopigmentare a sprâncenelor, a buzelor, a conturului ochilor, presopunctură și masaj facial, eliminarea definitivă a tatuajelor, extensii de gene, precum și dermopigmentarea scalpului (pentru atenuarea aspectului începutului de chelie) ori a zonelor afectate de vergeturi, sau reconstrucția estetică a apectului mamelonului afectat de operația de masecomie. 

Evaluarea stării generale de sănătate

Ca o alternativă a evaluării clasice medicale a stării de sănătate, se poate efectua tehnica de biorezonanță, ce are scopul de a investiga starea întregului organism, de a depista afecțiunile inclusiv în faza incipientă, fără a se apela la radiaţii şi fără efecte secundare. Prin urmare, această tehnică poate fi folosită inclusiv de femei însărcinate, de copii mici, bebeluşi și de oameni în vârstă (exlus persoanele cu stimulator cardiac).

Consiliere și coaching pentru dezvoltare personală

Sesiunile de consiliere vin să ajute la auto-perfecționarea personală, de a descoperi resurse interioare pentru a trece peste obstacole, de a deveni mai productiv, de a avea satisfacții în carieră și viața personală. 

Terapii de vindecare alternativă

Starea de sănătate fizică și echilibrul emotional interior sunt potențate de terapii de vindecare alternative ce pot fi urmate alături de specialiștii Famisoo. Printre acestea, tehnica theta healing, bioenergoterapie Tsubo (bowen bowtech), Reiki, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie, tehnica terapeutică de presopunctură Tsubo, aromaterapie, fitoterapie, managementul stresului. Aceste tipuri de terapii tratează atât afecțiunile corpului, cât și pe cele ale sufletului, încercând să redea echilibrul.

Tehnici asiatice renumite în lume

Având în vedere că, la nivel global, Asia rămâne liderul de piață în domeniul beauty, Famisoo se axează în principal pe tehnicile provenite din această parte a lumii, precum micropigmentarea și microblading-ul, nu doar a sprâncenelor, și continuă să aducă pe piața din România orice tehnică nou apărută sau perfecționarea uneia deja existente. 

Micropigmentarea cheliei

Această procedură este ideală pentru persoanele care suferă de calviție. Funcționează prin implantarea unor depozite de pigment pe suprafața scalpului și creează iluzia optica prin imitarea firelor naturale de păr. Avantajele sunt multiple față de un transplant de păr – nu există riscul ca procedura să nu fie acceptată de către scalp, ca în cazul firelor de păr, recuperarea este imediată, iar costurile reduse. Acest tratament este recomandat atât femeilor cât și bărbaților.

Eliminarea tatuajelor

Tatuajele nadorite sau inestetice sunt îndepărate la Famisoo cu proceduri de laser. După aplicarea unui asestezic local, flashul laser acționează direct în contact cu moleculele de metal din pigmentul tatajului permanent introdus în piele. Laserul microdescompune moleculele de pigment, acestea fiind ulterior eliminate de organism prin procesul natural de vindecare. Planul de tratament este diferit pentru fiecare client în parte, acestea variand de la 4 la 12 sedințe, în funcție de complexitatea tatuajului și de culorile folosite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *