Beauty

Soluții antiaging, special adaptate perioadei în care purtăm mască, și cadouri speciale de Crăciun, recomandate de Doctorii în frumusețe de la GUINOT INSTITUT, București

Apropierea sărbătorilor de iarnă reprezintă un motiv în plus pentru a acorda atenție sănătății și frumuseții tenului nostru. Mai mult decât atât, traversăm o perioadă dificilă, în care purtatul măștii afecteză sănătatea tenului.  Procesul de îmbătrânire este accelerat, tenul este sensibilizat și se instalează cu foarte mare rapiditate mask acneea și relaxarea cutanată. În acest sens, Doctorii în frumusețe de la GUINOT INSTITUT, prezent în București pe Calea Dorobanților 116-122, recomandă planuri personalizate de tratamente faciale neinvazive, precum și seturi de produse cosmetice profesionale, marca Guinot, disponibile, de la 1 noiembrie până la 15 decembrie, pentru a răspunde noilor necesități ale tenului, la prețuri cu totul speciale.

Tratamente neinvazive cu efecte spectaculoase, disponibile la GUINOT INSTITUT, București.

Hydradermie Jeunesse este tratamentul personalizat, cu acțiune desensibilizantă, pentru o piele vizibil mai tânără. Odată cu înaintarea în vârstă, activitatea celulară a pielii scade, iar celulele își pierd energia, se regenerează mai lent, iar sinteza fibrelor elastice încetinește, toate acestea ducând la apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Acest proces este accelerat de purtatul măștii. Tenul devine mai sensibil, putând deveni chiar reactiv. Tratamentul brevetat Guinot Hydradermie Jeunesse intensifică energia celulară, întărind vasele capilare, minimizând stimulii sensibilizanți, iar tenul poate răspunde acțiunii tuturor factorilor externi care stimuleză procesul de îmbătrânire. Pentru a preveni sensibilizarea tenului, acest tratament se realizează data pe lună. Dacă sensibilitatea este deja instalată, se recomandă a fi efectuat în cură de patru tratamente, timp de o lună.

Hydradermie Lift este un tratament cu efect imediat de lifting nechirurgical, ce are la bază tehnologia Hydradermie Jeunesse, în combinație cu serurile gel anti-rid. Tehnologia folosește curentul modulat secvențial pentru a produce o creștere a tonusului muscular, cu efect instant de lifting nechirurgical. Hydradermie Lift actionează și ca o gimnastică facială, stimulând musculatura, ce devine mult mai tonifiată. Astfel, Hydradermie Lift este tratamentul ideal pentru a corecta relaxarea cutanată ce se instaleză ca urmare a purtatului măștii.

Hydradermie Eye Lift este un tratament de întinerire a zonei conturului de ochi, realizat cu ajutorul tehnologiei patentate Guinot Hydradermie Jeunesse. Ridurile, pungile și cearcanele sunt estompate, grație metodei exclusive de stimulare musculară. Semnele de oboseală și îmbătrânire sunt corectate, iar privirea devine mai luminoasă și întinerită.

Age Summum este un tratament unicat, ce imunizează pielea în fața procesului de îmbătrânire. Formulele sale active acționează atât în interior, cât și la exterior, și corectează global semnele de îmbătrânire: riduri, relaxare cutanată, pete pigmentare și lipsa luminozității, oferind un aspect vizibil întinerit. Tenul este pregătit să lupte cu factorii oxidativi precum lipsa oxigenului cauzată de purtarea măștii.

Lift Summum este un tratament complet de lifting și fermitate pentru față, gât și decolteu. Asocierea unei tehnici patentate de masaj cu ingrediente active de stimulare a secreției fibrelor elastice, colagen și elastină, face din Lift Summum un tratament recomandat pentru corectarea relaxării cutanate și a ridurilor.

Peeling cu Hydrabrasion sau Hydra PH sunt tratamentele de peeling must have pentru un program antiageing, specific conceput pentru perioada în care purtăm mască. Tratamentele de peeling Guinot, pentru toate tipurile de ten sau pentru tenul sensibil, contribuie la detoxifierea și curățarea tenului. Astfel, este prevenită instalarea maskacneii, una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale tenului în această perioadă. În plus, peeling-ul stimuleză procesul de regenerare celulară și oxigenarea, iar vasele capilare sunt fortifiate, prevenind totodată sensibilizarea tenului.

Oferte speciale începand cu 1 noiembrie: până la 30% discount

În perioada 1 noiembrie – 15 decembrie 2020, curele personalizate de tratamente antiaging de la GUINOT INSTITUT beneficiază de o ofertă atractivă:

  • 15% reducere pentru o cura de 2 tratamente;
  • 20% reducere pentru o cura de 3 tratamente;
  • 30% reducere pentru o cura de 4 tratamente.

Program complet de slăbire și anticelulită – 6 tratamente Slim Logic + CADOU 2 tratamente TechniSpa și o cremă de corp Slim Logic sau Sculpt Expert

30% reducere la oricare 2 produse Home Skincare din sursele Jeunesse, Fermete și Eclat. 

Seturi de produse Guinot, pentru toate tipurile de ten și toate vârstele, cadourile ideale pentru sărbători

Special cu ocazia apropierii Sărbătorilor de Iarnă, la GUINOT INSTITUT din București sunt disponibile seturi de produse profesionale ale brandului francez, la prețuri cu totul speciale, ideale și pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Cu totul și cu totul deosebit este Advent Calendarul Guinot, care aduce mai aproape de fiecare universul complet de beauty al celebrului brand. Seria de 24 de produse dimensiuni Discover Me, de skincare pentru față și corp, reprezintă cadoul perfect pentru persoanele care apreciază formulele de înaltă calitate și programele complete de înfrumusețare. Ce poate fi mai potrivit drept cadou decât o selecție optimă de produse de înfrumusețare?

Setul Guinot Longue Vie asociază crema must have Guinot Longue Vie pentru longevitatea tenului și serul complementar. Formula Longue Vie revitalizează tenul și îi redă aspectul întinerit.

Setul Guinot Age Logic combină crema Guinot Age Logic și serul din aceeași linie, reprezentând soluția ideală antiage. Activii avansați Age Logic energizează și revitalizează tenul, având efect anti-îmbătrânire, grație mecanismului de inversare a logicii îmbătrânirii celulare.

Setul Guinot Hydrazone asociază Guinot Hydrazone, crema intensiv hidratantă pentru față cu gelul cremă de duș Hydrazone, oferind soluția completă pentru hidratarea pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *