Beauty

Soluții pentru tenul sensibilizat de purtatul măștii, oferite de doctorii în frumusețe de la GUINOT INSTITUT, București

Masca de protecție a devenit, de mai bine de jumătate de an, un accesoriu obligatoriu atunci când ne aflăm în spații aglomerate și, mai nou, și în toate spațiile deschise, în anumite zone din țară. 

Dincolo de faptul că ne protejează în fața răspândirii Coronavirusului, purtatul măștii poate avea efecte secundare mai puțin plăcute asupra calității tenului. Pielea devine din ce în ce mai sensibilă și are nevoie de îngrijire profesională, apelând la tratamente ce au scopul de a desensibiliza tenul și de a aduce echilibrul de care are nevoie. 

Doctorii în frumusețe de la GUINOT INSTITUT, prezent în București pe Calea Dorobanților 116-122, recomandă planuri personalizate de tratamente faciale neinvazive Guinot, pentru a răspunde noilor necesități ale tenului. Mai precis Guinot Detoxygene și Guinot Hydradermie. 

Guinot Detoxygene

Guinot Detoxygene are rolul de a elimina toxinele și efectele poluării și de a reoxigena pielea. Tratamentul profesional de salon poate fi completat de un ritual de îngrijire acasă cu trei noi produse Guinot Bioxygene. 

Detoxygene este un tratament care detoxifiază și oxigenează tenul. Este special conceput pentru a neutraliza efectele nocive ale poluării externe (noxe, emisii industriale, fum de țigară, etc) sau domestice (germeni, praf, produse de curățenie, etc), ori ale unui stil de viață dezorganizat (dietă incorectă, stres, lipsa somnului). 

Proiectat și implementat de specialiștii Guinot, tratamentul elimină celulele moarte, toxinele si reoxigenează pielea, aceasta recăpătându-și strălucirea și putând respira din nou. 

Este ideal a fi urmat când stilul nostru de viață se derulează în condiții de poluare, de lipsă de oxigen, atunci când stăm în spații puțin aerisite sau în care funcționează aerul condiționat.

Guinot Hydradermie Jeunesse

Guinot Hydradermie Jeunesse este tratamentul personalizat, cu acțiune desensibilizantă, pentru o piele vizibil mai tânără. Odată cu înaintarea în vârstă, activitatea celulară a pielii scade, iar celulele își pierd energia, se regenerează mai lent, iar sinteza fibrelor elastice încetinește, toate acestea ducând la apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Acest proces este accelerat de purtatul măștii. Tenul devine mai sensibil, putând deveni chiar reactiv. Tratamentul brevetat Guinot Hydradermie Jeunesse intensifică energia celulară, întărind vasele capilare, minimizând stimulii sensibilizanți, iar tenul poate răspunde acțiunii tuturor factorilor externi care stimuleză procesul de îmbătrânire. Pentru a preveni sensibilizarea tenului, acest tratament se realizează data pe lună. Dacă sensibilitatea este deja instalată, se recomandă a fi efectuat în cură de patru tratamente, timp de o lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *