Beauty

COLORS a lansat cea mai nouă experiență de beauty cu sprijinul Top Line

Noul beauty hub COLORS a fost inaugurat oficial în prezența a numeroase celebrități, influenceri și reprezentanți din industria de frumusețe. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Top Line, companie care este prezentă în salon cu cele mai apreciate branduri de beauty internaționale.

Celebrități precum Teo Trandafir, Maria Marinescu, Giulia Nahmany, Geanina Ilieș, Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Irina Mohora, Ilinca Obădescu, Olivia Păunescu, Simona Țăranu, Roxana Nemeș, Oana Roman, au fost prezente la eveniment și au putut descoperi atât cornerele speciale ale brandurilor Top Line (Moroccanoil, Babor, Kevin.Murphy, CND, Dermafrac, Aquapure), cât și servicii noi, care completează experiența de înfrumusețare, precum personal shopper, oferită de Neculai Stanciu, content creator cu experiență managerială și activitate în domeniul de retail. Aici poti sa gasesesti chiar si servicii de astrologie. Totul, pentru ca tu sa te simți bine în pielea ta.

În plus, invitații au avut posibilitatea să și testeze produsele profesionale, specialiștii să le creeze coafuri sau manichiură, și chiar să realizeze un diagnostic facial și să aibă parte de consiliere personalizată.

“Suntem deosebit de încântați să colaborăm cu COLORS și că am putut contribui la construirea unui beauty hub atât de modern și complet. Suntem prezenți la COLORS cu brandurile noastre renumite, Moroccanoil, Babor, Kevin.Murphy, CND, Dermafrac, Aquapure, și avem alături specialiști foarte apreciați care lucrează cu acestea. Mari Mosor, proprietara COLORS, este brand ambassador CND, și susține cursuri de manichiură la Dalles Go unde folosește produsele CND, Amalia Matache, unul din cei mai buni hairsyliști din România, este brand ambassador Kevin.Murphy, iar Moroccanoil este prezent, deja din luna mai, la COLORS, prin campania internațională Moroccanoil X Eurovision. În domeniul skincare suntem mândri să fim prezenți cu Babor, unul din cele mai exclusiviste branduri, precum și cu tehnologii precum Dermafrac și Aquapure. Ne dorim ca, pe viitor, clienții COLORS, să se bucure de și mai multe branduri distribuite de Top Line. Am fost alături de Mari Mosor la organizarea acestui eveniment și îi vom oferi suportul necesar și de acum înainte”, declară Diana Baicu, Director General Top Line. 

COLORS este prezent în București pe strada Daniel Danielopolu nr. 30-32, în incinta One Herăstrău Office.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *