Beauty

Frumusețea părului, unghiilor și pielii este în siguranță cu Bellbiotin!

Frumusețea și sănătatea părului, unghiilor și pielii sunt daruri pe care le primim la naștere. Dar asta nu înseamnă și că vor rămâne neschimbate toată viața, indiferent ce vom face, sau ce nu vom face, că frumusețea și sănătatea lor se vor conserva fără ca noi să le acordăm atenția și îngrijirea cuvenite. Atât părul, unghiile cât și pielea sunt permanent expuse agresiunilor de tot felul: părul – produselor și instrumentelor de styling, dar și agenților chimici din vopseaua de păr, unghiile – detergenților și altor substanțe chimice (inclusiv a celor din produsele folosite pentru îngrijirea și înfrumusețarea lor, de genul lacuri, geluri), iar pielea – soarelui și poluării. Și cel mai probabil există și alți agresori cu care ne întâlnim în fiecare zi.

Aspectul sănătos al părului, unghiilor și pielii se poate menține dacă acestea primesc îngrijirea de care au nevoie. Îngrijire care nici măcar nu presupune cine știe ce efort. Grație ingredientelor sale, administrarea zilnică a unui singur comprimat de Bellbiotin®, îmbunătățește calitatea și sănătatea părului și întreține aspectul lui sănătos, beneficii care pot fi observate și la nivelul unghiilor și pielii.

Bellbiotin® este un supliment premium nou în farmaciile din România care conține o doză mare de biotină, respectiv 10 mg într-un singur comprimat. Biotina (vitamina B7 sau „vitamina frumuseții”)este o substanță activă aparținând vitaminelor hidrosolubile din grupul B, ce are o contribuție semnificativă în menținerea sănătății pielii și părului, a stimulării producției de keratină, dar și funcționării normale a metabolismului energetic și al macronutrienților. În compoziția produsului Bellbiotin® sunt prezente și alte ingrediente importante, care alături de biotină maximizează efectele pozitive asupra părului, unghiilor și pielii. Este vorba despre extractul de Arugula (bogat în vitaminele A și C), extractul de Coada-Calului, extractul de Ardei-iute (cu un conținut mare de antioxidanți și capsaicină) și keratină pulbere.

Despre beneficiile pe care le oferă extractul de Coada-Calului se știe de multe secole. Una dintre principalele calități ale acestei plante este conținutul său bogat in siliciu. Siliciul fiind un microelement esențial pentru păr și unghii, pe care, din păcate, organismul îl pierde odată cu înaintarea în vârstă, dar și din cauza unor factori cum sunt stresul, tulburările de somn, fumatul, alimentația sau acțiunea razelor UV. Extractul de Coada-Calului din formula Bellbiotin® conține, pe lângă siliciu, și flavonoide și vitamina C.

Un singur comprimat de Bellbiotin® pe zi îi poate reda părului tău frumusețea, strălucirea și sănătatea pe care ți-o dorești!

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.bellbiotin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *