Fashion

Joule Project a ales să exprime energia într-o expoziție creativă, Energy’s Journey

Brandul de bijuterii Joule Project a optat să comunice inedit, materializând energia și formele ei într-o expoziție de fotografie, film și design de obiect, între 6-8 octombrie la Galeria Mobius din București.

“Celebrăm natura și îi surprindem energia în forme prețioase” este motto-ul brandului Joule Project.

“Energia este pretutindeni. Precum aerul, nu o putem vedea, dar o putem simți. Ea erupe din inima pământului pentru a ajunge să ne atingă inima, în urma unei călătorii intense și transformatoare. Totul începe cu energia naturii, crearea unei singure pietre brute a cărei formare durează sute de milioane de ani. Toată această putere imensă este cuprinsă în cele mai diverse și magnifice nestemate. Niciuna mai râvnită decât diamantul.

Mina de diamante este cea care a inspirat și a aprins energia creativă pentru design-ul și manufactura unui inel care ascunde povești încă nespuse. Poveștile tale. Când porți acest inel, îi porți călătoria, energia naturii, a creativității și, finalmente, energia ta, puterea cu care îl încarci. Suntem energie.” Joule Project

Expoziția “Energy’s Journey” de la Galeria Mobius (Str. Dumbrava Roșie nr. 18, sector 2, București) este o celebrare a energiei și a pieselor de bijuterie create până în prezent, tradusă prin fragmente vizuale (film & fotografie) și obiect (masa concepută de @joule_project).

Poate fi vizitată de joi, 6 octombrie și până sâmbătă, 8 octombrie, în intervalul orar: 14:00-20:00.

Fotografii realizate de Raluca Mărgescu (@ruuca) & Raluca Duțescu (@dutescuralucaioana)
Video: Adi Moisă

Instagram: @joule_project

www.joule-project.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *