Beauty,  Lifestyle

Primul Institut Guinot din România a fost deschis oficial în București

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent în România începând de azi. În regim de franciză, primul Institut Guinot a fost lansat oficial în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică. 

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid. 

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generatie ale brandului, rezutatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume. 

Vedete, influenceri și beauty bloggeri, impresionați de Guinot Institut

Primul Institut Guinot din România a fost vizitat de vedete cunoscute din showbiz, influenceri și beauty bloggeri, aceștia având ocazia să trăiască, în premieră, experiența de înfrumusețare pariziană. 

Andreea Marin, Anca Serea, Carmen Brumă, Adina Halas, Dana Războiu, Sonia Argint Ionescu, Ela Crăciun, Andreea Perju, Andreea Bălan, Ellie White, Octavia Geamănu, Ileana Badiu, Adina Buzatu, Dana Săvuică, Diana Sar, Vica Blochina sut doar câteva dintre persoanele care au obținut propria rețetă de frumusețe în urma consultului specializat realizat de doctorii Guinot, planul de tratamente și produsele profesionale de skincare care vor îndeplini obiectivele de înfrumusețare necesare. 

Vedetele au mărturisit că sunt admiratoare ale brandului francez, folosind deja produsele și tratamentele Guinot în clinici și saloane de înfrumusețare din România. De această dată, însă, acestea au ocazia să trăiască experiența autentică Guinot, identică celei din toate cele peste 350 de reprezentanțe din întreaga lume.

Oferta specială de lansare

În mod cu totul exceptional, până la 31 martie, Institutul Guinot din București are o ofertă de bun venit la o serie de tratamente profesionale antiaging sau corporale trademark.   

1.            Hydardermie Jeunesse – tratament personalizat de întinerire și hidratare – preț special 150 lei (în loc de 319 lei)

2.            Tratament Technispa slăbire sau fermitate – 30 min – oferta Discovery – preț special 95 lei (în loc de 169 lei)

3.            Pentru orice achiziție în valoare de minimum 151 lei, 50 lei lei reducere.

Franciza Guinot Institut

Guinot este considerat brandul de skincare profesional numărul 1 în lume, prezent în peste 17.000 de saloane din 70 de țări. 

Există peste 350 de reprezentanțe Guinot Institut, în regim de franciză, cele mai multe aflându-se în Franța, Marea Britanie, Spania, Germania și Rusia. 

Primul Institut Guinot din România este un Institut flagship, în perioada următoare urmând a fi lansate noi reprezentanțe sub forma de franciză. Modelul de business este deschis tuturor celor care își doresc să pună bazele unei afaceri profitabile în industria de frumusețe și chiar să facă upgrade pentru un salon deja existent. 

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line România (www.topline.ro) este testat internațional și aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *