Fashion

TOMMY HILFIGER RĂMÂNE ÎN SPATELE MISIUNII DE SUSTENABILITATE CU COLECȚIA TOMMY JEANS TOAMNĂ 2020

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției TOMMY JEANS TOAMNĂ 2020, ca parte din misiunea constantă a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea în modă, ghidat de principiul „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”. Aliniat la portfolio-ul în continuă dezvoltare de inițiative menite să sporească sustenabilitatea, în acest sezon s-au folosit, în fiecare etapă de realizare ale produselor, materiale și metode de producție inovatoare. Această colecție, cu un impact pozitiv de conștientizare, este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS.

Cu scopul de a reduce deșeurile textile, majoritatea colecției TOMMY JEANS este realizată din mai multe tipuri de denim 100% reciclate, obținute printr-o tehnică inovatoare care amestecă resturi de bumbac colectate de pe podeaua fabricilor de confecții și din lenjeria de pat folosită în industria hotelieră, cusute cu fire realizate din sticle PET, din plastic reciclat. Noile stiluri iconice de broderie sunt, și ele, 100% fabricate din denim reciclat, putând fi purtate ca și piese statement, de sine stătător, sau în combinație cu alte piese vestimentare pentru un look îndrăzneț. Alte materiale sustenabile, care au fost folosite în crearea colecției, sunt bumbacul organic – care se regăsește în pantalonii sport – și bumbac 100% reciclat – folosit în blugii stilul mom. Spiritul rebel caracteristic TOMMY JEANS este în continuare prezent și în această colecție, însă în același timp este dusă mai departe și misiunea de a reduce impactul negativ, fără să afecteze calitatea articolelor de îmbrăcăminte.

Inspirată din seria „Tune into” lansată în sezonul de PRIMĂVARĂ 2020, campania Toamnă 2020 TOMMY JEANS aduce împreună un mix eclectic de oameni creativi unde se regăsesc muzicieni, modele, DJ-i și dansatori, precum Sheani Gist, Havana Liu, Lucia Luciano, Wooseok Lee, Ohkemo, Salem Mitchell, G Meyer și Carlie Hanson. Perspectiva creativă a acestui grup diversificat de oameni talentați este redată prin felul în care fiecare surprinde emoția campaniei cu ajutorul propriilor dispozitive mobile.

Fanii sunt invitați să se alăture comunității în creștere TOMMY JEANS, dând follow @TommyJeans. Urmând viziunea creativă inspirată din muzică, contul Instagram @TommyJeans oferă publicului conținut experimental 24/7 și într-un mod senzațional devine destinația celor care caută autenticitate în modă și un spațiu de exprimare personală, unde primești și oferi în egală măsură. Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyJeans și #TommyHilfiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *