General

Vegeta Natur Condimente, definiția preparatelor perfecte

Bineînțeles, să gătești bine este o artă. Iar ca să o stăpânești trebuie să te pricepi la toate etapele ei, de la alegerea celor mai bune ingrediente la secretele combinării lor, de la timpii necesari procesului de preparare până la asezonare. Da, de câte ori lăudăm un fel de mâncare și întrebam care este secretul obținerii gustului perfect, ni se răspunde că acesta este… dragostea. Ei bine, o fi și dragostea, dar adevăratul secret stă în adaosurile alimentare și în condimente. Folosite în exact preparatele pentru care au fost create, în exact cantitățile potrivite – nici prea mult, nici prea puțin – ele sunt ajutoarele care fac dintr-un amator un profesionist. Și oricât ar fi de inventiv în a combina ingrediente diverse, tot va găsi un condiment care să le lege perfect. Iar Podravka știe prea bine ce ne place tuturor.

Pentru că – cel puțin calendaristic – este deja toamnă, avem la dispoziție o mare varietate de legume. Și ocazia de a le prepara în fel și chip. E vremea aromelor îmbietoare, a mâncărurilor consistente, sățioase, hrănitoare și gustoase.  E vremea ca tocănițele să primească atingerea magică pe care Vegeta Natur cu un procent mare de legume (de 30%) este pregătită să o ofere. Vrei să-ți spunem un secret? Este grozavă și în zacuscă! Încearcă și o să te convingi! Este un produs fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificiali. Pentru un pachet de 300 de grame sunt folosite nu mai puțin de 900 de grame de legume proaspete, și asta cam spune totul.

Dacă tot s-au mai potolit cât de cât temperaturile, parcă merge o supă de găină cu găluști mari ca o lună plină, pufoase, delicioase. Vrei să-ți iasă o supă rafinată la care să participe, pe lângă extractul de carne deshidratată și nouă tipuri de legume și 13 condimente? Acest lucru chiar este posibil dacă vei adăuga, la fiecare 250 ml de supă, o linguriță de Vegeta Natur Gust de Găină.

Îți e dor de o porție de sarmale făcute cu varză dulce înainte de a o „pedepsi” să stea în butoi, la murat? Dar ce te reține să sa te pui pe treabă? Dacă ai deja și Vegeta Natur Condimente pentru sarmale, nu mai pierde timpul, nu mai sta la taclale, apucă-te și înfășoara! Sunt o mâncare prea… grea pentru tine? Dar una de cartofi merge mai bine? Cu multă ceapă, cu mărar din belșug și cu Vegeta Condimente pentru cartofi, pentru a transforma o mâncare banală într-una aproape regală!

Ehehe, și în curând din teasc va curge mustul dulce și parfumat, rodul bogat și așteptat al toamnei. Încinge grătarul dacă e vremea bună, sau cuptorul dacă plouă și tună. Și pregătește friptura aleasă care să stea mândră pe masă, cu voi toți în jurul ei. Hei-hei-hei ce mai petrecere câmpenească și ce mai adunare aleasă! Orice tip de carne vei alege, Vegeta Natur te ajută, Vegeta Natur te înțelege și îți oferă condimentele perfecte:

Pentru sortimentele Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc, Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar și Vegeta Natur Condimente pentru cartofi, vei găsi și variantele „la doză”, cu diferite gramaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *