Fashion

Pandora lanseaza cel de-al noualea talisman de colectie, in forma de inima

Pandora lansează cel de-al nouălea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a faimoasei brățări Pandora Moments.

În decursul anului 2020, Pandora marchează o mare reușită, sărbătorind 20 de ani de când admiratorii mărcii își spun poveștile folosind brățările emblematice cu talismane. Brățara cu talismane Pandora Moments, care este renumită mondial și îndrăgită de colecționari ca un mod de a își exprima iubirea și valorile, a fost lansată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai apreciate talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Colecționează o viață de premiere

În septembrie relansăm unul dintre talismanele originale Pandora: talismanul clips în formă de inimă, din argint 925, metalul nostru semnătură. Inima, unul dintre motivele emblematice Pandora, este prezentată pe acest talisman clips și simbolizează dragostea în cea mai simplă formă a sa. Un talisman îndrăgit care reprezintă atât de multe povești ale atât de multor oameni din toată lumea, campania face referire la primele noastre experiențe: prima iubire, primii pași ai bebelușului, chiar și prima amintire a prețuitei brățări Pandora.

Este modul perfect de a spune povestea admiratoarelor noastre, care colecționează amintirile premierelor din viața lor, pe care le păstrează aproape cu ajutorul brățării cu talismane Pandora Moments, de 20 de ani.Fiecare talisman este inscripționat cu un semn distinctiv și prezintă un certificat care marchează 20 de ani de talismane de colecție Pandora Moments.

#Pandora20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *