Fashion,  Uncategorized

Propunerile Sense pentru o garderobă capsulă de purtat în călătorii

Dacă există un motiv de bucurie şi de inspiraţie stilistică atunci când e vorba de vară şi de temperaturi care invită la plimbări lungi şi la călătorii în locuri de poveste, acesta e purtarea acelor pieselor vestimentare care îşi aşteaptă momentul de glorie şi pe care le-ai aşezat în cadrul perfect încă din cabina de probă. Orice tactică ai alege – suprapuneri inedite, alternanţe de texturi, minimalism asumat sau maximalism voit – colecţia Sense îţi oferă tot atâtea delicii fashion, câte zile de exuberanţă şi voie bună împrumută vara. Şi chiar puţin peste. De ce nu?

Pentru unii făcutul bagajelor reprezintă o reală plăcere, însă pentru cei mai mulţi constituie o corvoadă. Din păcate shopping-ul nu vine la pachet cu un ghid de priorităţi, dar din fericire unele haine sunt capabile să îndeplinească atât de multe roluri şi să fie atât de versatile, încât devin alegeri implicite, indiferent de destinaţia de vacanţă avută în vedere.

Sense (www.fashionsense.ro) mizează în sezonul primăvară-vară pe o gamă de piese basic, realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate, atent finisate şi lucrate sub supravegherea Andreei Tincu, designerul care semnează toate colecţiile brandului românesc, menite a alcătui fără niciun efort o garderobă capsulă perfectă în egală măsură pentru travel şi pentru “summer state of mind”.

Desigur, posibilităţile stilistice sunt cât se poate de variate, însă noi am decis să îţi propunem câteva tipologii de haine pe care le poţi împacheta rapid într-o mini-valiza pentru un city break sau pe care le poţi aşeza într-un troller destinat unui sejur de două săptămâni, şi care te vor face garantat fericită.

Ideea principală de la care trebuie să porneşti este aceea de a declina piesele vestimentare în nenumărate feluri şi de a le transforma în funcţie de momentul zilei, condiţii meteo sau context:

  • Rochii din jerse, vâscoză sau bumbac, cu un croi lejer şi feminin, pe care le poţi purta atât în plimbările prin oraş, cu o pereche de tenişi simpli sau espadrile, cât şi la cinele relaxate în locuri cu vedere la plajă sau la grădină. Ai la dispoziţie atât modele uni, în tonuri de lavandă, bleu ciel sau roz pal, cât şi modele cu imprimeuri florale, paisley sau grafice – dungi subţiri verticale care alungesc optic silueta.
  • Rochii cămaşă care te salvează din orice situaţie şi care merg peste tot, de la beach bar şi până la un bistro cochet. Le poţi pune rapid peste costumul de baie sau le poţi purta cu sandale cu toc şi câteva accesorii de dimensiuni mari, seara la un cocktail.
  • Jeanşi chic de vară, trei sferturi, cu şliţuri laterale şi accesorii preţioase din ştrasuri sau mărgele, şi jeanşi evazaţi cu terminaţie întoarsă lată şi alură retro.
  • Cămăşi albe cu o croială lejeră şi bluze din vâscoză cu dungi mariniere sau uni, topuri simple din tricot în nuanţe pastelate şi luminoase (roz, vernil, bleu) sau tonice şi revigorante (fuchsia, verde intens, albastru cobalt, portocaliu etc).
  • Tricotaje de vară fine (realizate din bumbac ecologic) pentru seri răcoroase sau dimineţi care necesită un cardigan pe umeri.

Săptămânal, selecţia de piese SENSE este completată cu noi modele, acestea fiind disponibile atât în magazinele fizice din Bucureşti şi din ţară, cât şi în magazinul online www.fashionsense.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *