Lifestyle,  Uncategorized

Fii ECO în această vară, cu noul stil responsabil de a savura băuturile Starbucks

Mai este doar o lună până când zilelor de studiu le vor lua locul diminețile în care vei putea lenevi în voie și după-amiezile vibrante petrecute în oraș, la adăpost de soarele fierbinte. Pentru că, fără îndoială, în curând va fi, oficial, vară –  anotimpul în care te poți relaxa, menținând în continuare eforturile sustenabile de a proteja mediul înconjurător.

Starbucks este alături de tine în vacanță, ajutându-te să rămâi “verde” cu noile cești de sticlă, lansate special pentru ca tu să poți savura băuturile răcoritoare preferate, cafeaua sau ceaiul, cu stil și eleganță!

Raluca, barista noastră de la Starbucks The Mark București, un fan declarat al ceaiurilor aromate cu gheață, te tentează cu trei sortimente delicioase și revigorante de Frozen Tea Frapuccino preparat din piure de fructe, infuzie de ceai și gheață pisată. Ești un consumator de Tropical Mango, Strawberry & Lime sau preferi un Blood Orange?

“Pur și simplu nu pot decide care este băutura mea Frozen Tea Frappucino favorită! Îmi plac toate aromele, al căror gust este amplificat de gheața zdrobită. Mă bucur de fiecare în parte, în funcție de dispoziția în care mă aflu: dacă vreau să “evadez” spre locuri îndepărtate, prefer gustul exotic de Tropical Mango, dacă vreau echilibru, aleg un Strawberry & Lime și, pentru o discuție interesantă cu prietenul meu,  voi prefera un Blood Orange, deoarece cu siguranță va stimula conversația! Dar ceea ce îmi place și mai mult este că, pentru prima dată, aceste băuturi sunt servite într-o superbă ceașcă de sticlă”

Băuturile favorite ale Carolinei în această vară sunt Teavana Shakers. Cuburi de gheață, desigur, dar și ceai verde cu limonadă și o picătură de sirop de afine sau piersici pentru a le spori aroma. “Ador gustul de piersică combinat cu citrice într-o după-amiază fierbinte. Colegul meu, Andrei, este un fan Blackberry Mojito și avem zilnic o competiție, prognozând care vor fi băuturile preferate ale clienților noștri. Uneori câștigă “piersica”, alteori Mojito, dar, în final, clienții noștri fideli se bucură de ceaiul lor Teavana într-un mod sustenabil, din ceașca de sticlă “, spune Carolina, barista Starbucks Timișoara.

Bineînțeles că nu i-am uitat nici pe iubitorii de cafea! Îți place cafeaua cu gheață servită clasic într-o ceașca de sticlă, la fel de mult cum îi place lui Adrian, barista la Starbucks Reserve din București? Vino în vizită și discută cu Adrian despre boabele de cafea pe care ați putea să le alegeți pentru această băutură sau despre cum se prepară, pentru a obține gustul cremos și răcoritor. “Încarcă-te cu energie pentru o vară activă, cu această cafea delicioasă, la care poți adăuga un strop de lapte. Mai pune alături și o felie de tort Mango Chilly și hai să vorbim despre cafea “, spune Adrian.

Acordă o șansă stilului sustenabil de a savura băuturile Starbucks și dă-ne de veste despre modul în care ai ales sa fii ECO în această vara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *