Lifestyle

Trandafiri strălucitori pentru un stil atemporal

Indiferent de ocazie, eleganța fără efort este întotdeauna o victorie. Noile modele care se alătură colecției Pandora Timeless prezintă siluete delicate, inspirate de trandafiri, pentru a obține un look modern, dar în același timp clasic.

„Motivul trandafirului este noutatea colecției și reprezintă puterea de a înflori chiar și atunci când vremurile sunt grele”, afirmă Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora. „Estetic, forma geometrică a trandafirului completează limbajul vizual clasic și contemporan al colecției Pandora Timeless”.

Versatile și ușor de asortat, noile piese pot fi purtate în seturi, sau în diverse combinații pentru a obține un look unic. Realizate cu măiestrie și finisate manual din materiale de calitate, aceste bijuterii delicate sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă – un cadou strălucitor pe care persoana iubită îl va păstra pentru totdeauna.

Colierul cu pandantiv Cercuri duble strălucitoare și Cerceii rotunzi completează stilul fiecăreia. 

Inelul statement Petale de Trandafir prezintă straturi de petale delicate formate din pietre strălucitoare suprapuse.

Celelalte inele precum, inelul Cercuri Duble strălucitoare, inelul Petale de trandafir și inelul cu trei benzi strălucitoare scot orice ținută din anonimat.  

#SomethingAboutYou #PandoraTimeless

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *