Fashion

Denise Rifai seducatoare in tinute “all-black”

Minimalist, luxos, ultra-senzual, autentic, negrul transcede timpul si trend-urile vestimentare! Negrul este emblematic, este un stil de viata, o stare de spirit asociata din cele mai vechi timpuri cu reputatia, statutul social, seriozitatea si puterea!

Pentru Denise Rifai (prezentatoarea talkshow-ului “40 de intrebari cu Denise Rifai” de la KanalD) negrul face parte din conceptul emisiunii pe care o prezinta si a fost ales atat pentru mesajul intrinsec pe care il poarta negrul, cat si pentru forta de seductie!

Sigura pe alegerile ei vestimentare si pe impactul pe care il are o aparitie in negru in contextul potrivit, Denise Rifai a ales tinute de-o eleganta aparte semnate CRISTALLINI atat in context profesional, cat si pentru aparitiile ei elegante.

Compuse din tinute cu alura statuara, ce se joaca cu elementele masculin/feminin), colectie capsula semnata CRISTALLINI pentru Denise Rifai imbina rigurozitatea croielilor cu materialele fine (precum matasea, dantela, voalul din matase) si cu detaliile flamboaiante (penele de strut, broderie si margele aplicata, elemente tridimensionale) pentru un efect spectaculos.

Aceasta colectie capsula cu croieli atemporale, elemente surprinzatoare si materiale nobile este chintesenta stilului vestimentar feminin si al lifestyle-ului femeii contemporane, orientata catre viitor, dar care respecta valorile trecutului.

Am ales negrul pentru mesajul, pe care il poarta aceasta non-culoare, forta sa de exprimare si impresia puternica pe care il produce, atat celei care il poarta, cat si celor care o admira”, spune Roxana Ostroveanu, creative director CRISTALLINI.

Daca ar fi sa povestesc experienta cu echipa aceasta minunata de femei cu maini de aur, apoi m-as rezuma sa spun ca fiecare clienta pleaca de la CRISTALLINI cu o tinuta care-i pune in valoare frumusetea, personalitatea si feminitatea!
Vreau le multumesc fetelor pentru rabdarea si migala ce le caracterizeaza!
“, a declarat Denise Rifai.


Fotograf: Horia Stan, LookoolCreative Studios
Make-Up& Hairstyle: Iulia Pandele& Ana Karina Parvulescu
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *