Lifestyle

Vară în nuanțe de roz cu Floria.ro: bujorii, vedetele noului sezon

Explozie de culoare și optimism, flori care fură scena – cum ar fi bujori, hortensii, orhidee sau pampas – sunt propunerea Floria.ro pentru o vară spectaculoasă, inspirată de una dintre cele mai expresive destinații din punct de vedere cromatic – Portobello Road din Londra. Astfel, combinațiile de flori clasice și exotice din colecția de vară, cromatica specială și nu în ultimul rând detaliile extravagante promit să ofere motive de a avea cât mai des flori în casă sau la birou.

Deși vara este încă timidă, Floria.ro propune un început în forță, cu o colecție statement, perfectă pentru a transmite bucurie și vitalitate. Pornind de la o cromatică simplă, dar cu o compoziție sofisticată, trecând apoi prin buchete de flori bicolore și ajungând la adevărate explozii de culoare, buchetele de flori gândite de designerii Floria.ro te duc cu gândul la călătoriile în destinații care rămân în mintea turiștilor prin cromatica spectaculoasă, cum este Portobello Road, locul care a inspirat și adus denumirea noii colecții de vară. Astfel, culorile predomintante sunt roz, mov și verde.

Nu demult, un sondaj Floria.ro ne-a arătat că românii preferă  să primească și să ofere mai ales flori în buchet. Criteriul principal în alegerea buchetului este cromatica, 81% dintre respondenți apreciind pe lângă o cromatică aparte prezența unor elemente spectaculoase, fie paleta de culori, fie florile și elementele decorative alese.  Ne-am dorit să facem acest lucru cu ajutorul noii colecții, inspirată de tumultul viu colorat al faimoasei destinații londoneze, iar feedbackul de până acum al clienților ne confirmă că am reușit, a explicat Marina Popescu, director general Flori.ro.

Astfel, în colecția de vară a florăriei online Floria.ro se regăsesc, cu precădere, flori exotice, precum orhideea și hortensia, dar și clasicii trandafiri și minirosa, alături de detalii spectaculoase care adaugă mister și eleganță, cum ar fi pampasul, ammi sau astilbe.

Bujorii, vedetele verii

Dincolo de florile clasice ale verii, cele mai așteptate flori de sezon sunt bujorii. Popularitatea lor a crescut de la an la an, astfel încât acum au ajuns printre cele mai apreciate flori de la Floria.ro. Finalul lunii mai și începutul lunii iunie sunt marcate de cererile de bujori, care cresc semnificativ față de extrasezon.

Bujorii sunt cele mai așteptate flori de sezon. Anul acesta am mizat pe o cromatică ce completează ideea centrală a colecției de vară, dar nu numai. Alături de rozul intens și rozul pal, pastelat, albul sau coraiul sunt preferate de cei care comandă flori în această perioadă. Iar aceștia nu ajung pe Floria.ro doar pentru a marca un moment special, ci și pentru a-și face chiar lor o bucurie, acasă sau la birou, a mai precizat Marina Popescu.

De altfel, sondajul Floria.ro a arătat că românii au început în ultimul an să comande flori fără motiv – 25% – atât pentru cei dragi, cât și pentru a-și înfrumuseța locuința sau biroul.

Colecția de vară Floria.ro cuprinde 20 de buchete, cu prețuri ce pornesc de la 185 de lei și este disponibilă aici: https://floria.ro/colectia-de-vara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *