Fashion

Noile trend-uri ale tinutelor de nunta in 2021

Au reinceput nuntile si evenimentele festive, iar viitoarele mirese isi fac din nou planuri pentru cea mai fericita zi din viata lor. Totusi, in acest an evenimentele sunt mai restranse, iar stilul este mai simplu, tendintele actuale in materie de tinute pentru ziua nuntii fiind spre minimalism.

O rochie de mireasa declanseaza o emotie aparte, spune o poveste si pune in valoare feminitatea. In contrapondere, o tinuta mai simpla exprima naturalete si eleganta atemporala.

Anul acesta, pe langa rochiile flamboaiante de mireasa cu broderii tridimensionale, dantela Chantilly, tul din matase, pene si aplicatii stralucitoare (BRIDAL by CRISTALLINI) se poarta si tinutele cu linii mai simple.

Pentru o nunta cu un numar minimum de invitati si un decor simplu, sunt indicate rochiile din strech-crepe care urmaresc linia corpului si care dau o nota de senzualitate aparte viitoarei mirese.

La o cununie civila se potrivesc perfect fie rochiile baby doll, cu talia sub san (indicate si mireselor care deja sunt insarcinate in primele luni), fie costumele deux-piece care sunt elegante si rafinate si pot tine locul unei rochii clasice pentru nuntile organizate ziua.

Casa de moda CRISTALLINI propune in acest an si costumele cu sacou si peplum in talie si pantaloni cigarette care se adreseaza unei femei cu un spirit liber! Totodata, pentru nonconformiste sunt indicate si salopetele cu un corset extravagant, ce dau o nota de exuberanta tinutei.

Materiale fine, detaliile sofisticate, tehnicile inovative de croire contureaza o colectie cu o estetica aparent nestudiata in care matasea naturala, penele diafane, broderia aplicata manual, tulul cu transprante discrete se impletesc armonios intr-o colectie BRIDAL, ce pune accent pe un stil subtil si atemporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *