Fashion

Rapid, Fresh și Futuristic – ECCO BIOM 2.0

Este momentul să arăți cool și să te bucuri de confort maxim fără niciun compromis deoarece ECCO BIOM 2.0 trebuie neapărat să facă parte din garderoba ta în această primăvară! Folosește la fiecare postare a ta ECCO BIOM 2.0 #eccooutdoor și #madefortheelements.

Tehnologii de ultimă generație

Inspirați de alergători și dezvoltați inițial pentru sportivii de elită, adidașii din colecția ECCO BIOM 2.0 amestecă stilul de stradă futurist cu un confort perfect într-o nouă gamă ECCO Outdoor.

Această pereche inovatoare de la ECCO este construită pentru viteză și agilitate, având încorporat tehnologia proprie ECCO BIOM® NATURAL MOTION® care încurajează mișcarea naturală și mai eficientă. Străzile orașului, drumeții, același confort și aceeași calitate!

BIOM® urmărește curbele naturale ale piciorului pentru o potrivire confortabilă, în timp ce construcția joasă aproape de sol oferă o poziție naturală pentru picior și îți îmbunătățește stabilitatea pe un teren instabil.

Combinat cu o talpă de cauciuc care asigură aderență și stabilitate, cu ECCO BIOM 2.0 te poți  deplasa rapid și natural indiferent de drumul pe care îl ai de parcurs.

De ce să îl alegi?

Talpa intermediară asimetrică și extrem de distinctivă ”se înfășoară” în jurul piciorului și este concepută pentru a îl menține în loc, adăugând, în același timp, estetica futuristă a adidasului. În plus, zona flexibilă încorporată asigură o gamă largă de mișcare și flexibilitate.

Iar în interiorul tălpii intermediare se află PHORENE ™, un material revoluționar care este ultra-ușor, moale și oferă amortizare de lungă durată.

Dezvoltat de cizmarul danez cu același nume, acest material este un pas în față al tehnologiei ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort.

În plus, pentru a spori confortul și respirabilitatea pe tot parcursul sezonului ”cald”, ECCO BIOM 2.0 are și o talpă detașabilă din spumă de memorie numită OrthoLite®.

Cu ECCO BIOM 2.0 pozele tale o să fie cele mai ”likeuibile”, tu trebuie doar să alegi ținuta care se potrivește stilului tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *