Lifestyle

Viata dupa Exatlon! Ce planuri are Master Trainer-ul Zumba, Ana Georgescu

Ana Georgescu s-a reacomodat cu viata din Romania, dupa incheierea concursului Exatlon in care a concurat timp de doua luni. In prima etapa, ea a trebuit sa se reobisnuiasca cu fusul orar, sa recupereze timpul pierdut cu familia si prietenii, dar totodata sa se preocupe intens de starea de sanatate. Durererea de la genunchiul piciorului stang au obligat-o sa treaca printr-o interventie chirurgicala, dar si prin tratament post-operatoriu de recuperare.

Ana Georgescu, campioana la gimanastica, trecuse printr-o experienta similara in urma cu cativa ani, asa ca este constienta ca sportul inseamna in primul rand sanatate!  Dupa spusele medicilor si după cum decurge recuperarea, ea preconizeaza ca in luna ianuarie ar trebui sa fie pregatita de a-si relua activitatea fizica la capacitate maxima ca Master Trainer Zumba si Strong by Zumba cu training-uri care se desfasoara atat in Romania, cat si in cele mai exotice colturi ale lumii.

Am considerat că participarea mea la acest show poate fi de bun augur în promovarea activităţilor fizice şi jocurilor sportive noii generaţii.  Mi-am depăşit limite pe care nu credeam că aş fi capabilă să le depăşesc, am învăţat lecţii importante despre mine, am legat prietenii şi am trimis un mesaj necesar publicului Exatlon. Sportul ar trebui practicat cu respect, eleganţă şi fair play, indiferent de condiţiile şi de scena pe care se desfăşoară” a declarat Ana Georgescu.

De curand, ea a fost implicate in campania KanalD, “Ora de Exatlon in Scoli” care isi propune sa redeschida apetitul copiilor de a se juca si de a face sport. In aceasta perioada, Ana,alaturi de alti concurenti ai celebrului show, vor inspira copiii sa faca miscare, sa se bucure de competitiile sportive si sa isi cultive spiritul de posibil viitori campioni.
Ana a mai participat si la un eveniment caritabil care si-a propus sa transmita spiritul Strong by Zumba copiilor si tinerilor din Capitala.
De altfel, cei mai mari sustinatori ai Anei, pe parcursul concursului Exatlon, in afara familiei, prietenilor a fost comunitatetea instructorilor si iubitorilor de Zumba si Strong by Zumba. “Sunt foarte mulţi fani care mi-au trimis mesaje de incurajare şi mai ales gânduri bune pentru o recuperare cat mai rapida“, a mai spus Ana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *