Lifestyle

Top Line sprijină frumusețea diferită. A fost partener al Galei Atipic Beauty

Top Line, compania lider în România în domeniul distribuției de tehnologie de înfrumusețare și produse cosmetice profesionale, sprijină frumusețea atipică, dincolo de aparențe și a fost, și în acest an, partener principal al Galei Atipic Beauty. Evenimentul, inițiat de Andreea Marin, Alin Gălățescu și Magda Coman, transmite publicului un mesaj puternic și inspirațional: frumusețea e în noi, nu în aparențe!

Gala prezintă an de an cazurile unor femei puternice și ale unor bărbați curajoși, care, deși își petrec viața în scaun cu rotile, dovedesc că au puterea, demnitatea și ambiția de a reuși în viață sub toate aspectele: au familii frumoase, cariere de succes și puterea de a trece peste orice impas, precum și de preconcepții sociale fără a se lamenta.

Aceste persoane au defilat pe podium în scaune cu rotile, în calitate de manechini, alături de vedete cunoscute din showbiz (Camelia Potec, Ada Condeescu, Dana Rogoz, Mircea Radu, Cristina Cioran, Diana Bart, Alexandru Constantin, Irina Mohora, Cristina Șișcanu Ionescu, Mihaela Rusu, Valentin Butnaru), purtând creații de designeri, dovedind că frumusețea stă dincolo de tiparele clasice.

Cei peste 1000 de invitați prezenți în sala Palatului Parlamentului au urmărit pe ecran o înregistrare video în care au descoperit rezultatele uimitoare ale campaniei Nu Există Nu Se Poate din acest an, organizată de Top Line și Andreea Marin, prin intermediul căreia, opt doamne, printre care și Monica Radu, inițiatoarea galei, la rândul său, în scaun cu rotile, au avut posibilitatea ca, timp de două luni, să urmeze tratamente corporale și faciale de ultimă generație în saloanele partenere Top Line din orașele lor. În plus, au învățat ce înseamnă stil de viață sănătos și echilibrat, pentru că au avut parte și de seminarii de nutriție, înfrumusețare, dezvoltare personală, comunicare, antrenamente de sport, yoga, precum și sesiuni cu psihologul, pentru a depăși blocajele ce împiedicau procesul de schimbare minte, trup și suflet.

“Ne bucurăm să vedem aceste schimbări spectaculoase și aici vorbim nu doar despre kilograme și centimetri pierduți, ci despre o schimbare de atitudine și de creștere a încrederii în sine. Avem marea bucurie să o avem ambasadoare în acest an pe Monica Radu, care este mai strălucitoare ca oricând. Ați văzut-o azi defilând în fața dumneavoastră frumoasă, superbă, un adevărat model pentru noi toți. Monica este mamă a trei copii, scriitoare, persoană care are foarte mare încredere în ea și toate atuurile posibile. Vă invităm să vă înscrieți pentru ediția de anul viitor #NuExistăNuSePoate, când vom promova conceptul de Clean Beauty, prin care vom vorbi despre metode și produse de înfrumusețare non-toxice, care nu ne afectează sănătatea, dar sunt foarte eficiente. Mai multe detalii vor fi comunicate în curând pe paginile de socializare Top Line”, a declarat Diana Baicu, Director General Top Line. 

La eveniment a fost prezentă și Camelia Marcu, ambasadoarea #NuExistăNuSePoate din Timișoara, alături de soțul și fiica ei, Cătălina. Micuța, care se confruntă cu probleme de sănătate, a fost surprinsă de Andreea Marin, primind cadou o rochie de prințesă realizată de Atelier Couture by Loredana Ciangău. 

Top Line le-a oferit participanților Galei Atipic Beauty diplome de recunoștință și produse cosmetice profesionale, apreciate pentru efectele lor spectaculoase asupra calității și sănătății pielii și a părului.

Diagnostic facial gratuit și noile produse cosmetice Babor Reversive

În plus, în sala evenimentului a fost amplasat un stand special Top Line și Silhouette unde invitatele au putut beneficia de un diagnostic facial gratuit efectuat de specialiști, au primit vouchere pentru tratamente profesionale în Centrele Silhouette și au descoperit în premieră noile produse Babor de îngrijire a pielii. Brandul Babor este recunoscut la nivel international ca un lider în promovarea și susținerea femeilor de pretutindeni, creînd programe specifice.

Andreea Marin a testat, de altfel, noile produse cosmetice Babor înaintea debutului galei pe care a prezentat-o, acest brand, distribuit de Top Line în România, fiind unul din preferatele sale. 

Brandul Babor a lansat, în parteneriat cu UN Women Association, campania #empoweringwomen care susține implicarea femeilor în toate domeniile de activitate oferindu-le încredere în propriile forțe și evidențiind ideea că o femeie puternică este întotdeauna o femeie frumoasă. 

În cadrul Galei a fost prezentată noua gamă Reversive – produse și tratamente skincare destinate femeilor care își îmbrățișează trecutul și prevesc încrezătoare spre viitor. 

Reversive corectează opt dintre cele mai frecvente semne de îmbătrânire a tenului, printre care lipsa fermității, nuanța tenului, rugozitatea, ridurile, lipsa luminozității. Reversive este o gama dezvoltată în jurul conceptului Clean Beauty – formule vegane, fără parabeni, uleiuri minerale și silicon. Totodată, Reversive este prima gama Babor ale cărei ambalaje secundare nu conțin folie de plastic – Babor a economisit astfel 7000 mp de plastic.

Tratamentul și formulele produselor au pe lângă acțiunea de prevenție/corecție anti-age, o profundă componentă senzorială, grație aromei unice de trandafiri.            

Declarație Andreea Marin

“Dizabilitatea e o barieră, dar poate fi depășită prin dorința de a trăi frumos şi demn. Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine. Au purtat creații elegante gândite special pentru această gală de creatori de modă ce cred în cauza noastră și au defilat în seara Galei alături de vedete de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri, aducând emoție, o pildă prin poveștile lor de viață de învingători și un omagiu dedicat frumuseţii, văzută dincolo de aparențe. “Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă”, a declarat Andreea Marin, gazda galei și promotor al campaniei, în care se implică alături de echipa ei de ani de zile, din momentul întâlnirii cu Magda Coman, inițiatorul mișcării Atipic Beauty în România.

Principiile si valorile Topline de promovare a frumusetii, merg in aceeasi directie cu ideile care defines Gala Atipic Beauty: unicitate, acceptare, asumare, determinare si incredere in propria itentitate dincolo de aprente si tipare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *