Beauty

A fost lansat CLATUU Alpha, tehnologia neinvazivă care elimină definitiv grăsimea chiar și din zonele dificil de tratat

Top Line Medical a lansat în România CLATUU Alpha, cea mai nouă generație de criolipoliză, tehnologia care ne ajută să scăpăm definitiv de depozitele adipoase din zonele încăpățânate.

Mulțumită tehnologiei avansate și a celor șapte noi tipuri de aplicatoare, tratamentul se derulează pe o durată mai scurtă, este mai intens și acționează pe suprafețe mai mari, dar și în zone de dimensiuni reduse, unde eficiența era până acum limitată.

CLATUU Alpha se adresează celor care vor să scape de depozitele de grăsime, nu au timp de sport, ori fac sport și au un regim de viață sănătos dar nu pot scăpa de anumite depozite încăpățânate de grăsime din zone precum abdomen, coapse, spate, picioare, deasupra genunchilor, axilă, brațe, linia sânilor, zona de sub fese. În plus, are rezultate excepționale și în a elimina bărbia dublă.

CLATUU Alpha se bazează pe o terhnologie de înghețare 360 de grade, are o eficiență mult mai crescută decât metodele convenționale ori generațiile anterioare de CLATUU și garantează științific că îngheață grăsimea și o elimină fără a afecta țesuturile din jur.

Efectele criolipolizei cu CLATUU Alpha se văd în câteva săptămâni după efectuarea tratamentului.

O ședință CLATUU Alpha durează 40 de minute și are prețul de 1780 lei la Centrele Silhouette și Cronos Med din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *