Beauty

Marile branduri de beauty lansează noi colecții în România în cadrul Top Beauty Trade Show Reduceri de până la 70%, în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie –

Marile branduri de beauty lansează în România, în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie, noile trenduri și noile colecții de produse profesionale. Totul, în cadrul celei de-a șasea ediții a Top Beauty Trade Show, marele eveniment marca Top Line, în cadrul căruia se derulează și cele mai mari discounturi din an la produsele profesionale Moroccanoil, Babor, Guinot, Academie, Tigi, Joico, Kevin.Murphy, Dermia, Goldwell, Mary Kohr, CND, Kryolan și multe altele. 

Începând cu 31 octombrie, pe www.toplineshop.ro și în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), vor fi active reduceri de până la 70% la produsele utilizate atât de specialiști, cât și de publicul cunoscător al îngrijirii profesionale. 

Top Beauty Trade Show oferă și în acest an o experiență de beauty inedită ce include: un preview al tendințelor 2021, cu focus pe Clean Beauty,  cele mai mari discounturi din an, lansări de produse și webinarii, unde invitații speciali din țară și străinătate vor prezenta cele mai recente tehnologii din industria de înfrumusețare. 

TOP LINE CLEAN BEAUTY – SUSTAINABLE BEAUTY CORNER

Cu toții ne dorim o rutină de înfrumusețare sustenabilă, în acord cu natura și respectând resursele disponibile, fără a compromite nevoile unor generații viitoare. Investim timp și bani în regimul nostru zilnic de frumusețe, astfel că este indicat să alegem produse care ne fac să arătăm și să ne simțim bine, dar care, totodată, sunt sigure și într-o sinergie perfectă cu planeta.

În acest an dorim să evidențiem importanța filosofiei Clean Beauty. Dorim să informăm consumatorul și să înțeleagă că un regim Clean Beauty nu înseamnă exagerat de scump, iar frumusețea poate fi obținută și menținută alături de grija pentru sănătatea mediului înconjurător. 

Punem astfel accent pe ingrediente și arome naturale, produse cu ingrediente derivate din plante, de pe plantații sustenabile, fără parabeni, phthalates, formaldehyde sau talc, vegane, curelty free, ecofriendly, hipoalergenice, în ambalaje reciclabile, atât ca produse de skincare cât și haircare.  

De aceea suntem încântați să anunțăm că, în perioada Top Beauty Trade Show (31 octombrie – 8 noiembrie), toti cei care achiziționează produse din magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și care aduc spre reciclare ambalajul de plastic al unor produse cosmetice, primesc garantat un cadou* din partea noastră! Am creat un Sustainable Beauty Corner pentru că ne pasă și suntem siguri că împreună putem contribui pentru a avea o planetă mai sigură!” declară Diana Baicu, Director General Top Line.

LANSĂRI ALE MARILOR BRANDURI DE BEAUTY

Marile branduri internaționale de beauty vor lansa, în cadrul Top Beauty Trade Show, noi trenduri și noi colecții de produse, iar publicul din România va putea achiziționa, în perioada 31 oct – 8 nov, produsele preferate la discounturi de până la 70%.

BABOR PRECIOUS COLLECTION este o colecție de 3 fiole cu extracte concentrate care încentinesc procesul de îmbatrânire a pielii. Concepută ca o cură intensivă de 7 zile, de recuperare a energiei celulare caracteristică tenului tânăr. 

Fiola Gold Rose restabilește energia tenului și stimulează procesul de regenerare celulară. Fiola Gold are efect de redensifiere pentru ten, acesta își recapătă tonusul și elasticitatea. 

Fiola Platinum încheie această cură prețioasă de înfrumusețare și are efect de lifting. După 7 zile, tenul este vizibil întinerit, luminos și energizat.

Seturile Cadou: SeaCreation, Reversive și HSR aduc mai aproape universul magic de skincare Babor și surprind prin asocierea celor mai avansate formule, sub formă de ser și cremă, oferind tenului soluțiile de prevenție și corecție antiage. 

Seturile Babor sunt elegante și oferă programului zilnic de îngrijire facială acea tușă glam, dorită de fiecare în parte.

BABOR ADVENT CALENDAR 

Noul Advent Calendar Babor 2020, într-un ambalaj spectaculos, conține 24 de fiole pentru 24 de zile de răsfăț. Printre cele 24 de fiole vedetele sunt fiolele Grand Cru: The White, The Black, The Rose cu efect global anti-age.

Ne neratat este și kitul Xmas Reversive, tratament și produse complementare care corectează opt dintre cele mai frecvente semne de îmbătrânire a tenului printre care lipsa fermității, nuanța tenului, rugozitatea, ridurile, lipsa luminozității. Reversive este o gamă dezvoltată în jurul conceptului Clean Beauty – formule vegane, fără parabeni, uleiuri minerale și silicon. Totodată, Reversive este prima gamă Babor ale cărei ambalaje nu conțin folie de plastic. Babor a economisit astfel 7000 mp de plastic doar în anul 2019.

DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE se adresează unui public tânăr, interesat de calitatea produselor cosmetice și a ingredientelor folosite în formulele acestora, având în același timp rezultate vizibile și garantate. 

Doctor Babor Cleanformance continuă abordarea Clean Beauty începută cu gama Reversive: formulele sunt vegane, nu conțin parabeni, silicon, uleiuri minerale sau organisme modificate genetic. Regăsim până la 99% ingrediente de origine naturală, pre și probiotice, astfel asociate pentru a livra maximum de rezultat în ceea ce privește obiectivul de beauty.

Obiectivele de beauty targetate: luminozitate, detensionare cutanată, un ten mai fresh și mai sănătos.

Activi principali: pre și pro-biotice, cannabidiol, ulei de canabis – cu rol dublu, de fortifiere a barierei naturale a pielii și relaxare/calmare/detensionate a tenului.

Procesul de producție este unul sustenabil, ambalajele secundare – cutiile de carton – sunt făcute din hârtie reciclabilă.

În plus, încă un detaliu diferentiator: pentru fiecare produs Cleanformance vândut, Babor plantează un copac în pădurea Babor de langa Aachen.

ACADEMIE SCIENTIFQUE DE BEAUTE PARIS lansează HYDRADERM –  o linie de produse de hidratare destinate tuturor tipurilor și condițiilor tenului. Cu până la 99% ingrediente de origine naturală, formulele Hydraderm sunt inspirate de conceptul Bio-Eco-Mimicry – observarea naturii pentru a dezvolta produse inspirate din aceasta și care o respecta în aceeași măsură. 

Produsele Academie Hydraderm respectă microbiomul pielii și bariera cutanată, oferind trei tipuri de hidratare cu ajutorul extractului pur din măr – ingredient patentat Academie. Pentru a obține acest ingredient Academie urmează un proces sustenabil. Sursa o reprezintă merele dintr-o zonă foarte apropiată de fabrica Academie. Astfel, emisia de carbon din urma transportului este drastic redusă. Din acelasi fruct, Academie obține extractul pur din măr și, pentru restul produsului, colaborează cu un producător din industria alimentara – astfel, pierderile sunt diminuate.

Mai mult, pentru producția ambalajelor Hydraderm, Academie s-a angajat să compenseze toate emisiile de CO2 din producția acestuia participând la proiectul Clean Oceans – din cadrul Plastic Bank- schimbarea plasticului cu bani, în Haiti, Indonesia, Filipine.

Totodată Academie Scientifque de Beaute Paris vine cu soluții special concepute pentru această perioadă dificilă, în care purtatul măștii a devenit recomandat sau obligatoriu: trei seturi Cadou de Crăciun, care sunt mai mult decât un cadou clasic. Special dezvoltate pentru a corespunde nevoilor tenului agresat de purtarea măștii, cele trei Seturi Cadou- Desensibilizare, Anti-Îmbătrânire și Multi-Corector împotriva semnelor de avansare în vârstă, mențin sănătatea micobiomului și a funcțiilor pielii, prevenind în mod global acneea cauzată de purtatul măștii, miliaria (erupția cutantă), sensibilizarea și relaxarea cutanată. 

GUINOT aduce cele mai avansate soluții de beauty, mereu în avangarda cosmeticii profesionale. 

Special pentru această perioadă, Guinot lansează Programe de Tratament, pentru a fi urmate atât în institutele de estetică facial, cât și acasă. Gândite pentru a targeta cele mai stringente probleme ale tenului generate de purtarea măștii: lifting, detoxifiere & purifiere și sensibilitate. Profesioniștii din domeniul esteticii au desoperit deja aceste programe în cadrul Webinarului Internațional Guinot, susținut în data de 27 octombrie.

Guinot lansează și o nouă cremă tratament, din gama antiage Age Logic, Guinot Age Logic Crème Riche, cu acțiune sinergică antiage: stimulează activitatea celulară și restartează funcțiile celulare nutritive, inversând logica îmbătrînirii celulare.

Seturile Cadou Guinot reunesc cele mai avansate formule antiage și hidratare. Setul Longue Vie, pentru longevitate celulară, Setul Age Logic, cu efect antiage și Setul Hydrazone, pentru hidratare, sunt cele mai iubite și nu trebuie ratate, nici anul acesta.

GUINOT ADVENT CALENDAR 

Anul acesta cei de la GUINOT PARIS lansează, pentru prima dată, un produs sub forma unui Advent Calendar. Acest set luxos conține 24 de ferestre care ascund minunății pentru 24 de zile de răsfăț suprem.

Advent Calendar Guinot aduce mai aproape de fiecare universul complet de beauty al celebrului brand francez. Seria de 24 de produse, în dimensiuni Discover Me, de skincare pentru față și corp, reprezintă cadoul perfect pentru persoanele care apreciază formulele de înaltă calitate și programele complete de înfrumusețare. 

MARY COHR

Acesta este brandul franțuzesc profesional clean beauty, prin excelență! Non-produsele sale nu conțin parabeni, silicon, sulfați, parfumuri sintetice și nici organisme modificate genetic! Mary Cohr aduce în România un nou tratament facial “Purete” special creat pentru a răspunde dezechilibrelor pielii generate de purtarea măștii. Acest tratament avansat va fi prezentat cu ocazia Master Class Webinar Internațional dedicat profesioniștilor, in data de 5 noiembrie.

Și acest brand vine în întâmpinarea sărbătorilor cu seturi cadou, de asemenea, sunt adevărați aliați ai sănătății și frumuseții tenului. 

Setul Fermete, compus din Crème Fermete și Serum Lifting Fermete, la preț special, este soluția cu efect de lifting și fermitate, care corectează ridurile și relaxarea cutanată. 

Setul Hydratation răspunde celei mai importante noi a tenului, hidratarea care, în condițiile actuale, este manifestată de fiecare tip de ten.

UNIVERSKIN – diagnostic prin fotografie, metodă revoluționară

Cu un sistem inovator vin și cei de la UNIVERSKIN. Sistemul Universkin este mai mult decat un produs de îngrijire a pielii, este un plan de tratament dedicat tenului, preparat pe baza unui diagnostic. Medicul dermatolog asistat de inteligența artificială stabilește formula ideală în funcție de problemele diagnosticate.

Universkin ne oferă instrumentele necesare pentru a crea formula ideală, personalizată, pe probleme de ten specifice și oferă rezultate remarcabile datorită sistemului său inovator de diagnostic al tenului printr-o singură fotografie.

Poza pacientului este analizată prin intermediul algoritmilor de inteligență artificială, astfel este emis un diagnostic al tenului și o formulă personalizată, ambele avizate de un medic dermatolog.

În funcție de nevoile tenului fiecărui pacient se aleg 3 din cele 19 ingrediente active și se integrează într-o formulă unică, proaspăt mixata, conform diagnosticului pielii.

Serul personalizat Universkin este mai mult decat un produs de îngrijire a pielii, este un plan de tratament dedicat tenului, preparat pe baza unui diagnostic.

ALTE LANSĂRI ȘI TEHNOLOGII DE TOP

În cadrul Top Beauty Trade Show se vor putea testa tehnologii de top și celebra inovațiile și excelența în domeniul frumuseții.

MOROCCANOIL

În fiecare an de sărbători Moroccanoil lansează kituri speciale ce pot fi un cadou minunat pentru cei dragi!

Anul acesta seturile Twinkle Twinkle vin în 4 variante, ce conțin produse best seller într-o geantă elegantă, creată special pentru călătorii și nu numai! 

Cele 4 variante sunt seturi complete pentru necesități diferite ale părului, având ca și vedetă uleiul de argan: Repair – pentru păr degradat, lipsit de vitalitate, Smooth – pentru păr dezordonat, greu de coafat, Hydration – pentru păr normal, Volume – pentru păr lipsit de volum, păr fin. 

•             Kitul Repair conține Moisture Repair Shampoo & Conditioner 250ml și Restorative Hair Mask 75ml iar Moroccanoil Treatment 25ml gratuit.

•             Kitul Smooth conține Smoothing Shampoo & Conditioner 250ml și Smoothing Lotion 75ml iar Moroccanoil Treatment 25ml gratuit

•             Kitul Hydration conține Hydrating Shampoo & Conditioner 250ml și Intense Hydrating Mask 75ml iar Moroccanoil Treatment 25ml gratuit

•             Kitul Volume conține Extra Volume Shampoo & Conditioner 250ml Weightless Hydrating Mask 75ml, Moroccanoil Treatment Light 25ml gratuit

MOROCCANOIL a lansat la sfarsitul verii, Moroccanoil Purple Shampoo, un șampon cu beneficii triple: 

•   mulțumită prigmentilor puri de violet neutralizează nuanțele nedorite de galben și portocaliu pentru un blond rece perfect

•   conține tehnologia Argan ID de reparare profundă 

•   curăță delicat părul. 

Invitatul special, Angelo Fraccica – Creative Design TeamEducator, va susține, în data de 2 noiembrie, webinarul „hands on” cu tema Mane Event, colecție ce conține 3 lookuri boutique ce vor atrage admirația celor din jur și ne vor face viitoarele evenimente și mai speciale. 

KEVIN.MURPHY

La începutul lunii octombrie, tot sub conceptul Clean Beauty, KEVIN.MURPHY, cel mai sustenabil brand de îngrijire și stilizare a părului, a lansat o nouă gamă de produse ce targetează îngrijirea blândă și eficientă a scalpului. Acesta este primul pas pe care oricine ar trebui să îl facă pentru a obține un păr frumos și sănătos.

Respectând motto-ul brandului, Skincare for Your Hair, gama SCALP.SPA include două produse cu ingrediente naturale, SCALP. SPA SCRUB și SCALP.SPA WASH. Acestea combat problemele cu care multe persoane se confruntă: scalp iritat, gras, păr mat, acumulare de produs de hairstyling la nivelul pielii scalpului.

Astfel, înaintea pașilor standard de curățare și îngrijire a părului, este indicată aplicarea celor două noi produse KEVIN.MURPHY. 

SCALP. SPA SCRUB conține un ingredient unic, Perlite, un derivat natural de rocă vulcanică, care exfoliază cu bândețe scalpul și rădăcina părului, protejându-le integritatea în același timp. Este sigur pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul colorat. Produsul curăță ușor, calmează și hidratează scalpul iritat, ajută la detoxifierea acestuia și reglează producția de sebum. Rezolvă astfel problemele asociate cu excesul sebum sau un scalp uscat, protejând în același timp integritatea scalpului și a părului.

Apoi se aplică SCALP.SPA WASH, o soluție calmantă post-scrub. Conține micelele ce atrag și dizolvă ușor impuritățile fără a sensibiliza pielea, în timp ce calmează, tonifiază și curăță. Împreună cu co-surfactanții derivați din uleiul de nucă de cocos ultra-hidratant ajută parul să crească sănătos. Este un pre-șampon special formulat, conceput cu extract de semințe de țelină si apă micelară, ce calmează și curăță scalpul și lasă părul curat și hidratat. Apa de trandafir ajută la reducerea iritației scalpului prin beneficiile sale de hidratare a pielii, obținându-se astfel un scalp curat, echilibrat și sănătos. Uleiul de nucă de cocos oferă o hidratare superioară/intensă pentru a combate și preveni deshidratarea părului și a scalpului. Poate fi utilizat in condiții de siguranță pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul colorat, întrucât nu elimină culoarea.

JOICO a lansat o noua tehnologie Smart Release Technology unde ingredientele revoluționare (arginina, uleiul din semințe de moringa șsi peptidele lichide) fac o echipă excelentă alături de tehnologia Joico Smart Release Technology, ce livrează, adânc în cortex, un complex de lipozomi ce eliberează continuu extracte din ulei de măceșe, arginină și keratină.

Această tehologie inovatoare se regăsește în toată gama de produse Defy Damage.

Kiturile Xmas by Joico pot fi cadouri perfecte pentru sărbători, au prețuri speciale și conțin combinații de produse, special create pentru diversele nevoi ale părului.

CND

Pentru toți cei care adoră să încerce noi nuanțe și texturi, CND lansează Cocktail Couture Holiday 2020 Collection – o gamă superba de culori inspirate de petreceri, saloane luxuriante și arome îmbătătoare de parfum. Aceste nuanțe extrem de pasionale ne duc cu gândul la zilele în care vom putea savura un cocktail delicios și vom purta acea rochie fastuoasă mult visată ori pe care, momentan, o păstrăm în dressing. 

Cele 6 nuanțe scot în evidență eleganța unei ținute cocktail – roșu intens, auriu luxos și smarald sofisticat ce completează perfect un look opulent. Cocktail Couture este o colecție perfectă pentru sezonul sărbătorilor, nuanțele fiind disponibile atât sub formă de lac săptămânal ( Vinylux), cât și sub forma lacurilor semipermanente (Shellac). 

CRONOSDERM

Și anul acesta Top Beauty Trade Show evidențiază beneficiile ueni noi dimensiuni a tehnologiei în cabinetele cosmetice prin sistemul patentat de microneedling Cronosderm.

Conceptul CRONOSDERM reprezintă o combinație între sistemul cu aplicator ultra fin și serumul intensive Mitochondria Booster, folosind inovațiile științifice ale celor mai recente pantente UE pentru tehnologia de infuzare a unui ser cosmetic în straturile profunde ale pielii, cu efecte secundare minime. 

Acest proces de tratament este următorul pas în regenerearea celulelor cu activitate energetică tânără pentru corectarea problemelor legate de vârstă pielii, cum ar fi linii fine, riduri, ten tern și neuniform. 

Domeniul de beauty profesional, saloanele de înfrumusețare, regăsesc în CRONOSDERM legătura dintre cosmetică și chirurgia estetică, această tehnologie oferind toate beneficiile rejuvenării pielii, anti-ageing, hidratare și regenerare prin reactivarea naturală a metabolismului celular. Cu CRONOSDERM, procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit în mod natural, sigur și fără riscuri.

CADOURI SPECIALE PENTRU SĂRBĂTORI                

La Top Beauty Trade Show sunt pregătite multe surprize din partea celor mai iubite branduri (Guinot, Mary Cohr, Académie, Babor, Joico, Moroccanoil, Goldwell, BlueSky etc.), care propun cadouri speciale de sărbatori, sub formă de kituri, perfecte pentru a-i răsfăța pe toți cei dragi. 

Top Beauty Trade Show se adresează atat comunității de profesioniști din industria produselor de înfrumusețare din România, dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.

Toate ofertele și acțiunile speciale au loc online, pe www.toplineshop.ro, pe paginile de socializare Top Line România și ăn magazinul Top Line din București (Bd. Regina Maria 14). 

*Sustainabe Beauty Corner – oricât de multe produse aduce spre reciclat o persoană,  acesta primește un singur cadou. Acest cadou se oferă doar dacă acea persoană a cumpărat produse din magazin în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *