Beauty,  Lifestyle

Ce înseamnă să dai restart organismului

Andreea Marin și specialiștii în sport și nutriție oferă, pe 28 februarie, sfaturi prețioase într-un seminar caritabil

Anul 2019 a început cu o nouă tendință printre cei care își doresc să aibă un stil de viață sănătos. Se vorbește tot mai des despre cum poți da restart organismului, un proces care include detoxifierea, sportul și reorganizarea priorităților pentru a ajunge la un mult-dorit echilibru minte-trup-suflet.

Internetul este plin, din păcate, și de articole și mărturisiri incorecte despre acest subiect, lipsite de un suport informativ specializat.

Este necesar, astfel, ca publicul să fie informat corect pentru a ști ce presupune acest demers și a ajunge să se bucure deplin de beneficiile restabilirii echilibrului organismului.

Specialiști din industria sportului și nutriționiști vor explica acest concept pe 28 februarie, în cadrul unei conferințe, deschisă pubicului larg, pe bază de înscriere prealabilă, în cadrul căreia invitat special va fi Andreea Marin.

Vedeta a început, la rândul său, anul, cu un proces de detoxifiere a organismului îmbinat cu stil alimentar sănătos și sesiuni de sport aproape zilnic, și va explica publicului cum a reușit să dea RESTART organismului la 44 de ani.

Îi vor fi alături Irina Alionte, fondatorul Bodyshape Transformation Center, centrul de transformare corporală unde Andree Marin face sport frecvent și unde au reușit să slăbească mii de bucureșteni într-un mod sănătos, Flavius Ursachi, expert în transformare corporală la Bodyshape, Triplu campion național de Culturism si Fitness la categoria Men Physique, precum și Dr. Spinean Alina, nutriționist, membru fondator Atasagon Detox& Wellbeing din Brașov. În plus, Iuliana Marciuc va povesti cum a început să facă sport, pentru prima dată, la 51 de ani și cum și-a întinerit vârsta metabolică cu 12 ani, la Bodyshape.

Specialiștii vor explica publicului ce înseamnă a da restart organismului într-un mod corect și sănătos.

  • Alina Spinean, medic nutritionist, va vorbi despre alimentația corectă și curele de detoxifiere
  • Flavius Ursachi va spune cum să te antrenezi eficient în doar 45 de minute, chiar și dacă ai un job solicitant, zi de zi.
  • Specialiștii vor explica cele mai mari greseli pe care le faci atunci când îți propui să obții silueta dorită și nu reușești
  • Ce înseamna mai exact o cură de detoxifiere ca la carte și ce beneficii aduce
  • Ce sa faci pentru a fi mereu o persoană tânără și frumoasă, atât pe interior cât și pe exterior
  • Cum să îți resetezi modul de a gândi și acționa ca să radiezi de fericire, sănătate și vitalitate
  • Cum poți deveni o persoană din ce în ce mai activă, care adoră să facă sport, mândră de silueta pe care a obținut-o
  • Cum poți arde de 9 ori mai multe calorii, la sală, în doar 45 de minute.

„Am luat o hotărâre pentru mine însămi: că vreau să trăiesc cât mai frumos și demn, atât cât îmi va fi dat să fac asta. Că vreau să fiu cât mai aproape de natură și să adopt soluții pentru sănătate și frumusețe. Am căutat, pentru fiecare semn de întrebare pe care l-am avut, oamenii potriviți pentru răspunsurile si soluțiile cele mai bune, care să te ghideze astfel încât să poți obține ceea ce îți dorești pe termen lung, nu doar ca soluție de moment. Vă aștept pe 28 februarie la acest seminar special în care, alături de specialiștii care îmi sunt alături, vă vom explica în ce mod se poate da un restart sănătos organismului”, declară Andreea Marin.

„Mi-am propus să ajutăm oamenii să-și reseteze modul de a gândi, de a acționa și să le oferim imboldul de care au nevoie, astfel încât să-și dea restart organismului – indiferent de cum au trăit până atunci.

Sunt două ore care îți pot schimba viața radical, dacă alegi să vii cu inima deschisă și cu mintea curioasă!”, declară Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center și inițiatorul evenimentului.

Seminarul va avea loc în data de 28 februarie 2019, ora 18.00, la Hotel Ramada Nord (Str. Daniel Danielopolu 44, București – zona Aviației).

Pentru a participa la acest seminar, este necesar ca doritorii să se înscrie în prealabil pe pagina evenimentului – https://www.bodyshapetransformation.com/conferinta-restart-2019

Taxa de participare este de 50 de lei, banii urmând să fie donați integral pentru ajutorarea cazurilor sociale speciale susținute de Școala Mamelor, un proiect special al Fundației Prețuiește Viața.

În acest mod, participanți obțin informații prețioase despre cum își pot îmbunătăți radical stilul de viață și a-și da un binemeritat restart organismului, dar contribuie și la ajutorarea persoanelor aflate în situații speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *