Beauty

MOROCCANOIL LANSEAZA COLOR DEPOSITING MASK COLLECTION

Sunt incantanta sa va anunt lansarea celor mai noi produse Moroccanoil, Color Depositing Masks, masti de par ce depun pigmenti puri. Acestea au beneficii duale: atat de reparare in profunzime cat si de colorare si pentru prima data produsele Moroccanoil sunt ambulate in tuburi din 50% plastic reciclat.

Pe 5 noiembrie, invitatul special Angelo Fraccica – Moroccanoil Creative Team Designer ne-a dezvaluit tehnologia inedita din spatele produselor Color Depositing Masks. Zonele senzoriale concepute special pentru a testa produsele ne-au sedus prin jocul de lumini si texturi, avand posibilitatea sa pictam pe canvas chiar cu mastile colorante  @Commons.

Experimentează culoarea temporară dar si beneficiile unui tratament, ambele intr-un singur produs: masca de depozitarea a culorilor si reparare in profunzime. Disponibila într-o gamă de nuanțe curate, această mască ușor de utilizat face posibilă experimentarea unor nuanțe fashion, îmbunătățește vibranța culorii existente si mentine nuanta între doua vizite la salon. Conține ingrediente hrănitoare, inclusiv un amestec de amino acizi, ulei de sâmburi de caisa și tehnologia  ArganID ™, toate pentru un păr care arată și se simte mai sănătos. Ambalajul mastilor ce depoziteaza culoarea este realizat din 50% material reciclat, ceea ce ajută la reducerea amprentei de carbon consumând astfel mai puțină energie. 

A Stroke of a Genius este sloganul colectiei Color Depositing Masks o colectie unica, o celebrare a personalitatii si individualitatii, printr-o noua categorie de nuante, intermixabile, ce ofera o culorare temporara dar si ingrijire in acelasi timp.

Cu aceasta colectie Moroccanoil merge catre un target cat mai variat, creand culori indraznete asa cum suntHibiscus si Aquamarine – nuante de albastru electric si fuchsia, pentru tipologia experimentalului caruia ii place sa se joace cu culoarea transformandu-si nuanta existenta sau parul proaspat decolorat si obtinand culori ce ies in evidenta. Pentru perfectionisti, gama contine patru nuante ce confera un boost si intensitate culorii existente;Platinium, un gri metalic, Rose Gold, nunata aurie de piersica si Bordeaux, un burgundy intens. Iar pentru toti cei mai conservatori nuantele de Cocoa si Champagne previn matuirea culorilor cauzata de samponare, soare sau unelte fierbinti.

Cele 7 nuante ce compun colectia Color Depositing Mask, sunt masti de colorare a parului, care se estompeaza in timp, fara a deteriora structura firului de par iar rezultatele individuale vor varia și vor depinde de starea si de porozitatea părului. Recomandarea specialistilor este de a lasa masca sa ationeze timp de 5/7 minute, dar pentru rezultate mult mai intense se poate lasa si timp de 10 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *