Lifestyle

1 Mai în izolare cu Vegeta și grătare

Situația actuală ne-a dat pe toți peste cap. Din cauza ei pierdem din viață un întreg anotimp, o întreagă așteptată primăvară. A dat de mult iarba, au înverzit și înflorit copacii, între timp s-au și scuturat. Ne este tuturordor de libertatea de a ieși în natură și de a ne bucura de soare. Ne e dor de picnicuri la iarbă verde și de întâlniri cu prietenii la un grătar. Cu atât mai dor cu cât se apropie 1 Mai, sărbătoare pe care așa am petrecut-o în fiecare an. De ce nu și anul acesta? Doar că de data aceastala un grătar alături de cei ai casei, în bucătărie, pe balcon sau în grădină. Până la urmă important este să ne bucurăm de această zi și să arătăm că noi, românii, avem bunădispoziția în ADN. Și că rămânem optimiști în ciuda a tot și a toate.

Că putem ține ritmul distracției și ne putem bucura că suntem împreună, că tot mai avem motive de a râde și de a glumi. Și că tradiționalul#gratarde 1 Mai nu e musai să fie la pădure. Și că aproape la fel de bine este și dacă îl încingem pe aragaz sau în grădina proprie, alături de familie. Că nu ne plictisim și nu ne săturăm unii de alții, chiar dacă suntem zi de zi împreună, de mai bine de o lună. Și chiar dacă ne-am mai și certat între noi, chiar dacă au mai fost tensiuni tocmai pentru că prea stăm împreună, haideți să facem pace la un grătar. Să ținem cont de gusturile și preferințele tuturor și să așezăm o masă bogată și variată, de la care toată lumea să se ridice mulțumită.

Gusturi diferite? Are #vegetanaturceva pentru fiecare! Are condimente naturale, fără aditivi, coloranți alimentari și conservanți, pentru fiecare tip de carne. Chiar și pentru legume. Nici nu știi cât de ușor poți să-ți încânți familia cu aromele naturale și suculența unui grătar de primă clasă!

Bărbații, în general, preferă carnea de porc. Fie că este cotlet, fleică sau ceafă, Vegeta Natur Condimente pentru carne de porceste trucul care ridică grătarul la un alt nivel. Și nu cere cine știe ce efort. Trebuie doar folosit un plic de condiment la 600 de grame de carne. Presară-l, toarnă puțin ulei, masează bine carnea și ai răbdare jumătate de oră, până o pătrund aromele. Numai bine până atunci, că se încinge și grătarul așa cum trebuie…

Dar secretul unor pulpe de pui aurii și suculente știi care este? Nu știi. Curcuma, chimenul, coriandrul, scorțișoara și chilli din dozele de Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu. Poftim, acum o știi și pe asta!

Un grătar mai light, că și-așa te-ai cam îngrășat în izolare? Are balta pește, are… Cu Vegeta natur Condimente pentru pește, bine se mai potrivește! Și mereu lângă friptură merge și o garnitură. Credem c-o să ne aprobi: Vegeta Natur Condimente pentru cartofi. Pe grătar sau în friteuza, pune generos o… doză. Ce mai viață, ce mai trai! Așa DA un 1 Mai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *