Lifestyle,  Trends

Noul trend: petrecerea burlăcițelor în saloanele de înfrumusețare Silhouette. Iată ce ofertă există!

Petrecerile Burlăcitelor se desfășoară, mai nou, într-un cadru cu totul inedit. Cum doamnele și domnișoarele adoră să își îngrijească aspectul estetic, există acum moda ca viitoarele mirese din București să organizeze petrecerea de dinaintea nunții în clinicile de înfrumusețare. Mai exact în Centrele Silhouette unde, alături de domnișoarele lor de onoare, au parte de câteva ore de răsfăț, în care fac tratamente faciale și corporale, cu rezultate imediate, care le ajută să arate în formă maximă în ziua evenimentului. Mai mult, în cadrul ineditei petreceri, sunt răsfățate cu bomboane de ciocolată, fructe, șampanie și pot face fotografii memorabile într-un cadru de petrecere, cu flori și  baloane.

Centrele Silhouette au vara aceasta o ofertă specială pentru Petrecerea Burlăcițelor. Viitoarea mireasă beneficiază gratuit de un tratament facial cu rezultate imediate, iar domnișoarele de onoare de un discount de 15% la tratamentele faciale intensive (grup de minimum 3 persoane).

Pentru evenimentul special, specialiștii Silhouette recomandă tratamente pentru curățarea, hidratarea si iluminarea tenului, cât și tratamente cu un efect imediat de lifting.

Vivace

Tratament pe bază de radiofrecvență fracționată cu rol de lifting. Tratamentul Vivace folosește două tipuri de lumină pentru a obține rezultate pentru ten:

  • lumină albastră cu efect antibacterian pentru a trata acneea și cicatricile postacneice și pentru a reduce aspectul porilor măriți = ten seboreic calmat, strălucitor, fericit!
  • lumină roșie pentru a stimula sinteza fibrelor de colagen la nivelul pielii = tenul devine vizibil întinerit, fresh și ridurile sunt diminuate;

1 tratament facial total Vivace – 75 minute -1148 lei (reducere de la 1350 lei)

Aquapure

Tratamentul de curățare, hidratare & peeling AquaPure este soluția completă pentru a ajuta tenul să renască.

  • exfoliere și extracție blândă
  • relaxare și regenerare a celulelor pielii și întinerire printr-un boost de colagen și elastină
  • prevenirea și tratarea acneei și grăbirea procesului de vindecare

1 tratament facial AquaPure – 45 minute – 323 lei (reducere de la 380 lei)

Guinot Energie Cellulaire Jeunesse

Tratamentul facial de stimulare este alternativa pentru tratamentele medicale care reactivează și stimulează metabolismul celular. Energizează și oxigenează pielea, efectul fiind unul de întinerire vizibilă. Tratamentul acționează ca un mecanism de reactivare a activității obișnuite ale celulelor pielii din tinerețe, oferind tenului energia și tonusul necesare pentru a se simți și a arăta fresh și suplu.

1 tratament Guinot Energie Cellulaire Jeunesse – 60 minute – 287 lei (reducere de la 338 lei)

Întrucât ne aflăm în plin sezon al nunților, este necesară programarea din timp pentru Petrecerea Burlăcițelor la Silhouette – #MyBacheloretteParty.

Silhouette Unirii

Bulevardul Regina Maria Nr.1,  București

 0727 225 157

Silhouette Dorobanți

Calea Dorobanți Nr.200, București

0727 225 158

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *