General

10 patrupede simpatice si-au facut cont si isi cauta perechea pe Sentimente.ro

București – Iulie 2019 Max, Ozzy, Sasha și Luna se numără printre cei mai noi membri ai site-ului Sentimente.ro. Zece patrupede jucăușe se alătură celor peste 1,7 milioane de utilizatori care își caută perechea pe platforma de dating. Inițiativa face parte dintr-un program-pilot menit să încurajeze adopțiile de câini, derulat în parteneriat cu asociația Big Hearts Society. Noii utilizatori necuvântători sunt dresați și sunt în căutarea unui cămin.

Cu toții ne dorim dragoste, indiferent că vorbim despre oameni sau despre… animale. Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România, își dorește să sprijine dragostea în orice formă a sa, prin urmare a inițiat un program-pilot de adopție a animalelor fără stăpân prin intermediul platformei proprii. Astfel, 10 câini au primit câte un profil dedicat, iar acesta este promovat organic în timeline-ul fiecărui membru al site-ului de dating.

Înainte de orice, misiunea Sentimente.ro are ca prioritate promovarea dragostei, indiferent de sex, statut social, rasă. Un animal de companie poate fi un partener de nădejde, care are mereu timp pentru tine, care oferă și primește dragoste. Peste 12% dintre utilizatorii activi Sentimente.ro au declarat că au sau că și-ar dori să aibă un animal de companie. În aceste condiții, ne bucurăm că Big Hearts Society este alături de noi în acest demers și sperăm ca acesta să fie doar primul pas dintr-un lung șir de adopții, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Utilizatorii Sentimente.ro pot afla de pe profilul personal despre posibilitatea de adopție a unuia dintre cei 10 câini, fiecare dintre aceștia având o pagină de profil dedicată. De asemenea, oricine poate afla detalii despre ei, indiferent dacă are sau nu cont pe site-ul de dating. Fiecare pagină de profil are o secțiune specială de share către cele mai populare medii sociale de comunicare, astfel încât informația să ajungă la persoanele interesate, fără ca acestea să fie nevoite să-și facă și cont pe Sentimente.ro.

Toți cei 10 câini sunt dresați și fac parte dintr-un program unic în țară, care vizează reabilitarea emoțională a câinilor abandonați sau abuzați, alături de dresajul lor. Fiecare câine este pregătit pentru adopție, iar întregul proces este supravegheat de Asociația Big Hearts Society. Adopția se va finaliza dupa semnarea unui contract de adopție, homecheck și o perioadă de probă, astfel încât procesul să fie unul de succes, a precizat Carla Alina Buleanu, reprezentant al Big Hearts Society.

Câinii din proiectul-pilot sunt de talie mică, medie și mare, iar în descrierea fiecăruia au fost trecute, pe lângă date legate de aspectul fizic și starea lor generală, inclusiv trăsăturile lor, preferințele și condițiile în care ar trebui ținuți aceștia. Toți câinii au fost sterilizați și microcipați, deparazitați și vaccinați. Ei au între 1 și 6 ani, sunt dresați și pregătiți să își găsească un cămin nou.

Pentru a face cunoștință cu Max, Anna, Ozzy, Didi, Luna, Bolek, Lola, Linda, Sasha și Marco intrați aici

###

Despre Sentimente.ro

Statisticile arată că o relație din trei începe acum online și, până în 2020, peste 330 de milioane de persoane din întreaga lume își vor crea cont pe un site de dating. În România, piața de dating se dezvoltă constant, iar de 17 ani Sentimente.ro este numele cel mai sonor, care înregistrează constant cele mai mari valori de trafic (conform Trafic.ro). Peste 1,7 milioane de persoane din România, dar și din străinătate, au în prezent cont pe Sentimente.ro.

Sentimente.ro este lider pe piața de dating și în ceea ce privește inovația: în 2001 a fost primul site din România care a dezvoltat un serviciu de mesagerie instant în browser, în 2010 a dezvoltat sistemul de raportare al utilizatorilor care încălcau regulile de utilizare ale site-ului, în 2014 lansat varianta de aplicație pentru Android, iar în 2017 – WallY – algoritmul de inteligență artificială care stă azi la baza interfeței personalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *