General

Ghiozdane cu rechizite pentru un an întreg, oferite de Starbucks și World Vision copiilor din comuna Maia

Starbucks, cel mai cunoscut brand de cafenele din lume, prezent de 12 ani în România, continuă să sprijine, alături de World Vision, sistemul educațional, oferind 160 de ghiozdane complet echipate elevilor de la școala gimnazială „Barbu Catargiu” din comuna Maia, județul Ialomița, aceeași școală unde angajații Starbucks România au participat la o zi de voluntariat pe șantierul unității de învățământ în această vară și au acoperit cheltuieli de modernizare de aproape 140.000 RON.

Starbucks a donat 60 de ghiozdane cu rechizite pentru întregul an școlar fetelor și băieților din clasele 5–8 și 100 de ghiozdane pentru elevii mai mici, atât fetelor cât și băieților din clasele 1–4.

„Educația este o parte importantă a programelor noastre de responsabilitate socială, deoarece noi considerăm că aceasta reprezintă cu adevărat cheia evoluției. A fost o plăcere pentru noi să participăm la procesul de renovare a școlii din comuna Maia și nu puteam găsi o cale mai bună de a continua această inițiativă, decât printr-un cadou de bun venit înapoi la școală, pentru copiii frumoși și deștepți din Maia. Așteptăm cu nerăbdare să le urmărim dezvoltarea”, a declarat Maria Feer, Marketing Specialist Starbucks România.

Starbucks crede în crearea unui număr cât mai mare de oportunități pentru tineri, investind în programe care îi vor ajuta pe aceștia să dezvolte aptitudinile necesare pentru a reuși într-un mediu economic în schimbare.

 „Recunoaștem faptul că efortul nostru colectiv, companiile și ONG-urile, vor aduce România mai aproape de atingerea echității educaționale, astfel încât fiecare copil să aibă acces la cele mai înalte standarde educaționale”, continuă Maria.

„Noi, la World Vision România, credem că fiecare copil educat reprezintă un pas în plus pentru construirea unei lumi mai bune. Educația de calitate este esențială pentru o societate sănătoasă, dezvoltată, iar orice acțiune contează. Zâmbetele copiilor din Maia la primirea ghiozdanelor din partea prietenilor de la Starbucks ne-au umplut sufletele de bucurie! Este foarte important pentru noi, ca ONG, să avem alături branduri responsabile precum Starbucks, interesate de educația copiilor din mediul rural”, a declarat Mihaela Nabăr, Director Național World Vision România. 

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, listați public. Portofoliul Grupului este format din cele patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și cinci branduri pe care le deține (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). În prezent AmRest operează rețeaua de peste 2100 restaurante în segmentele Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie. Mai multe informații disponibile pe webpage: www.amrest.eu/en


Despre World Vision România

World Vision România crede în dreptul la șanse egale pentru copiii de la sate și a celor de la oraș, drept urmare, în comunitățile rurale în care este prezentă, desfășoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educație și reducerea abandonului școlar, sănătate și protecția copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic și creștin. Copiilor li se facilitează astfel accesul la condiții de viață mai bune, prin dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiesc. Prin proiectele desfășurate, World Vision se concentrează pe transformarea comunităților și a membrilor acestora, pentru a realiza o viață împlinită pentru fiecare copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *