Lifestyle

DallesGO, cea mai mare platforma de cursuri din Romania, este acum LIVE ONLINE! Testează GRATUIT!

Trăim într-o perioadă în care nu a fost niciodată mai uşor să învăţăm lucruri noi, să ne dezvoltăm, să comunicăm şi chiar să ne schimbăm parcursul profesional. DallesGO, cea mai mare platformă de cursuri din România, vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale prinnoua platformă de cursuri online DallesGO Live Online. DallesGO iti pune la dispoziție peste 100de cursuri interactivece cuprind toate domeniile de interesale publicului: de la Design Vestimentar si accesorii de modă până la Make-up, Fotografie, Design Interior, Marketing Online, Business, Public Speaking, Nutriție, Cooking sau Cofetarie.

Testează DallesGO LIVE Online– este numele primei campanii de promovare a cursurilor online, această campanie oferind celor interesați posibilitatea de a participa la o ședință gratuită a cursului preferat, astfel încât să descopere cât de ușor pot afla secretele domeniului preferat cu ajutorul platfomei DallesGO Live Online.

Acum poți învăța totul despre domeniul care te interesează, chiar din confortul propriei locuințe, la cursurile ținut săptămânal pe platforma DallesGO Live Online. Poți să accesezi cursul de oriunde te-ai afla, în România sau în străinătate, de pe laptop, tableta sau telefon. Astfel, timp de 12 săptămâni îți vei întâlni profesorii preferați –  oameni cu cariere spectaculoase și dorința de a transmite mai departe know-how-ul lor, fiind profesioniști reputați în domeniile pe care le reprezintă – prin intermediul conferințelor live online. Poți pune întrebări și primi feedback live despre cum să dezvolți un brand și un business de succes în domeniul ales și despre ce ai de făcut pentru a reuși pas cu pas.

În plus, DallesGO vine și cu un #Giveaway (Concurs) prin intermediul căruia câștigătorul va primi un curs Live Online la alegere. Mai multe informații despre regulamentul campaniei găsiți disponibile pe pagina de Facebook DallesGO. 

Clădit din pasiune și consolidat din dorința de a descoperi oameni pasionați și de a le oferi contextul și oportunitatea de a învăța, crește și de a își duce hobby-urile creative la nivel de start-up și business, DallesGO este în prezent cea mai cunoscută platformă de cursuri interactive din România, devenind un etalon pentru excelență în educația alternativă, contemporană.

Pentru mai multe detalii despre cursuri accesați www.dallesgo.rosau 0769.041.711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *