Trends

Starbucks lansează pentru prima dată paharul reutilizabil în varianta de sărbători

Starbucks, cel mai mare lanț de cafea din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, introduce o alternativă reutilizabilă la ediția limitată a paharului roșu de sărbători din 2015, ca o consolidare a angajamentului față de strategia sa declarată de reducere a deșeurilor. În luna martie a anului trecut, Starbucks a anunțat dezvoltarea unui pahar complet reciclabil, iar în iulie a promis să elimine paiele de plastic de unică folosință până în 2020.

Începând cu 23 noiembrie, paharul roșu reutilizabil de sărbători va fi disponibil în toate cafenelele Starbucks din România. Prin alegerea acestui pahar reutilizabil, clienții nu numai că ajută mediul înconjurător, dar sunt și ei recompensați cu o reducere de 1 leu la băutura preferată de fiecare dată când vin cu paharul festiv în oricare cafenea Starbucks.

 

„Introducerea unui pahar reutilizabil printre paharele noastre iconice de sărbători este modul prin care ne menținem angajamentul față de practicile ecologice, fără a sacrifica distracția sau tradițiile iubite ale sezonului de pahare roșii. Întotdeauna ne provocăm pe noi înșine, dar și pe partenerii noștri să folosim pahare reutilizabile și să rămânem angajați în explorarea unor noi modalități de reducere a deșeurilor de plastic”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

 

Profitați de paharul roșu reutilizabil și umpleți-l cu băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Christmas Brulée Latte, Gingerbread Latte și Salted Caramel Brownie Hot Chocolate Latte. Mai mult decât atât, Starbucks Christmas Blend, mediu prăjită, ce include cafeaua rară maturată Sumatran, revine în acest sezon pentru a aduce magia Crăciunului în diminețile de iarnă.

 

Simțiți magia de sărbători pe care numai Starbucks o poate crea în această perioadă specială a anului!

 

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

 

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1650 de restaurante în 16 țări.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *