Beauty

Secretul manichiurii Rihannei de la Super Bowl, admirată de miliarde de oameni

Rihanna a susținut ieri cel mai vizionat spectacol din cariera sa, interpretând cele mai cunoscute hituri în pauza finalei de fotbal american, Super Bowl. Artista a expus cu această ocazie nu doar cea de-a doua sarcină a sa, ci și un look spectaculos, purtând o vestimentație roșie, completată de o manichiură în aceeași nuanță vibrantă.

Look-ul său, admirat de miliarde de telespectatori din întreaga lume, a fost asigurat și de celebrul nail artist, Kimmie Kyees, care a ales, pentru această ocazie specială, lacul de unghii CND Shellac în nuanța Devil Red.

Manichiura impecabilă a vedetei a fost obținută urmând mai mulți pași:
 

  • S-a curatat patul unghial si cuticulele cu CND™ Cuticle Away
  • S-a aplicat un strat de CND™ PLEXIGEL™ Bonder, polimerizat sub lampa CND™ LED™
  • S-a realizat contructia unghiile la o lungime mai mare folosind sabloanele CND Future Forms și CND PLEXIGEL Builder, s-au finisat vârfurile până la o formă pătrată.
  • S-au aplicat două straturi de CND SHELLAC nuanța Devil Red.
  • S-a sigilat cu un strat de CND SHELLAC  No-Wipe + Top Coat pentru o strălucire extra și o super rezistență. Fiecare strat în parte s-a polimerizat cu ajutorul lămpii Led.
  • S-a finalizat cu CND SolarOil pentru hidratarea cuticulele.

 
”Pentru completarea tinutei am ales sa aplicam CND Shellac Devil Red,  ne-am dorit ca nuanta unghiilor sa iasa in evidenta, fiind un rosu perfect in contrast cu tonul pielii.  De asemenea, forma pătrată a unghiilor și dimensiunile lor au creat un efect de alungire a mâinilor, păstrând, în același timp, look-ul clasic”, declară nail artistul Kimmie Kyess.

Produsele CND sunt distribuite în România, în magazine și saloane, de Top Line, și sunt disponibile online pe www.topline.ro  și în magazinul Top Line din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *