General

Distractie mare cu mesterii din dotare!

Saptamana trecuta am primit o invitatie tare draguta de la MAM Bricolaj, pe care am onorat-o cu la fel de mult drag! Asa ca ne-am pregatit si am pornit la drum direct de la gradinita. Am ajuns la eveniment cu un pic de intarziere, evident din cauza traficului, dar ne-am racorit cu o limonada rece si gustoasa!

Copilasii incepusera treaba sub atenta supraveghere a Gabrielei Ralea, blogger de amenajari interioare si lifestyle interior. Provocarea a fost realizarea unei tavi din lemn cu jocul X si 0. Foarte draguta si ingenioasa si evident copii au fost fascinati de toate sculele de pe masa, vopsea, pensule, culori, surubelinte, etc.

Cat au bricolat copii, am profitat de ocazie si am dat o tura de magazin! La etaj unde a avut loc evenimentul am gasit niste vaze super dragute, si evident nu am plecat cu mana goala! 

Am vazut multe lucruri frumoase pentru bucatarie si accesorii si o idée foarte draguta care mi-a venit in minte a fost ca pot schimba aspectul mobile de bucatarie, doar schimband manerele. Asa ca ma voi intoarce la o sesiune de shopping in acest sens!

Evenimentul a fost organizat de MAM Bricolaj, un magazin de bricolaj cu un concept unic un supermarket destinat atât producătorilor de mobila, cât și persoanelor ce au ca hobby producția de mobilier. Fie ca ești un profesionist în domeniu, fie că îți dorești o reamenajare a propriei tale locuințe, la MAM Bricolaj găsești toate accesoriile și materialele de care ai nevoie pentru a-ți finaliza cu succes proiectul!  MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *