General

Ai încredere în noul Gripovit ACEROLA – Vitamina C 100% naturală

Vitamina C este o vitamină esențială pentru buna funcționare a organismului, singura ei… slăbiciune fiind aceea că nu poate fi produsă de către acesta. 

Unul dintre principalele motive pentru care vitamina C este recomandatăîn mod frecventeste capacitatea de a stimulași susțineimunitatea pentru ca organismul să reușească să se apere de afecțiunile sezoniere si nu numai. Superputerea vitaminei C stă în favorizareaproducțieide celule albe din sânge, cele care luptă împotriva infecțiilor. În plus, le protejeazăpeacesteași de posibila lor deteriorare (stres oxidativ) sub acțiunea radicalilor liberi. Nu în ultimul rând, vitamina C este neîntrecută în lupta contra inflamațiilor, reducând riscul unei întregi liste de boli cronice.

Un altatributpe care vitamina C îlare este acelacă îmbunătățește absorbția fierului în organism, element esențial în producția de globule roșii și în transportul oxigenului. Această calitate o recomandă persoanelor predispuse la deficiențe de fier și,în mod special,celor care urmează diete din care este exclusă carnea.

Ar fi nedrept să reducem calitățile vitaminei C la rolulde „motor” al sistemului imunitar, fără să-i recunoaștem multiplele beneficii. Numeroaselestudii efectuate în ultimii ani au descoperit că administrarea acesteia cu regularitate contribuie semnificativ la reducerea nivelului tensiunii arteriale, atât cea sistolică,cât și cea diastolică. Drept urmare, și riscul bolilor cardiace scade considerabil. Iar lista beneficiilor vitaminei C poate continua cu reducerea nivelului de acid uric și prevenirea inflamațiilor articulare, dar și cu o acțiune protectoare asupra sistemului nervos (inclusiv a memoriei) și a ochilor (cataractă, degenerescență maculară).

Oricât de bogată ți-ar fi dieta în legume și fructe care conțin vitamina C, este puțin probabil că poți asigura organismului doza zilnică recomandată. Asta deoarece concentrațiile sunt reduse în raport cu nevoile cotidiene, condiție în care ar trebui să mănânci cantități uriașe pentru asigurarea necesarului zilnic. Acum poți încercanoul Gripovit ACEROLA, care conține vitamina C 100% naturală. Sursa? Uimitoarele fructe de acerola (vișinele de Barbados) care conțin de 30 de ori mai multă vitamina C decât portocalele. Da, ați auzit bine! De 30 de ori! Pe lângă vitamina C, fructele de acerola mai conțin și provitamina A, vitamine din grupul B (B1, B2, B3 și B5), magneziu, potasiu, calciu, fier și fosfor. Studiile au demonstrat că acerola este totodată un redutabil antiinflamator, are proprietăți astringente, diuretice și nutritive. Este un excelent stimulent hepatic și renal, avand în plus și capacitatea de a susține funcția cardiacă.

Gripovit ACEROLAcu vitamina C 100% naturală nu doar că oferăorganismului doza zilnică necesară pentruprotecția împotrivaafecțiunilor sezoniere, dar este și un produs de mare ajutor în perioadele de convalescență. Preventiv sau curativ, vitamina C este oricând binevenită, indiferent de anotimp, dar mai cu seamă în sezonul rece. Gripovit ACEROLAsub formă de comprimate nu conține gluten și zahăr, putând fi utilizat și de persoanele vegane.

Pentru mai multe detalii, accesați www.gripovit.ro.

Gripovit ACEROLA– Forță dublă pentru imunitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *