Beauty

DERMAFRAC, noul tratament de mezoterapie, ce repară tenul, a fost lansat la Centrele Silhouette

Centrele Silhouette din București și-au îmbogățit oferta de tratamente esetice noninvazive cu o nouă tehnologie apreciată la nivel internațional. Este vorba de DERMAFRAC, un tratament avansat de mezoterapie ce oferă rezultate excelente în tratarea pielii îmbătrânite, a celei afectate de soare, cu acnee, cu pori deschiși, riduri și linii fine, pete pigmentare sau cicatrici superficiale.

În doar 30 de minute, cât durează tratamentul, DERMAFRAC întinerește, purifică, hidratează și luminează tenul, dar și pielea de pe gât, decolteu, mâini, spate sau brațe.

DERMAFRAC este bazat pe tehnica de microchanneling combinată cu infuzii de serumuri reparatoare.

În funcție de grosimea dermului și de rezultatele dorite, se creează microcanale cu ajutorul unei role cu microace de 250 sau 500 de microni. Prin aceste microcanale se introduc serumurile reparatoare până la joncțiunea dintre derm și epiderm, acolo unde este nevoie să se acționeze pentru a avea efectele estetice dorite.

Tipuri de serumuri:
Grow factor – destinat persoanelor cu relaxare cutanată cauzată de înaintarea în vârstă, celor cu ten matur și riduri pronunțate
Rejuvenate – destinat tenului cu riduri
Hidratare – destinat tenului tânăr, care are nevoie de hidratare sau tenului deshidratat accentuat, la orice vârstă
Clarify – destinat tenului cu pete pigmentare
Lighten – conține cu un activ care oferă pielii un colorit uniform, un aspect sănătos, luminos și întinerit.

În plus, DERMAFRAC îmbunătățește calitatea tenului afectat de acnee și de cicatricile lăsate de acnee.

Tratamentul DERAMAFRAC durează doar 30 de minute și se poate efectua la Centrele Silhouette chiar și de persoanele active, cu program zilnic încărcat.  

Specialiștii recomandă o cură de 6 tratamente pentru a obține un efect ce durează un an de zile. Rezultatele sunt impresionante, însă, și după doar o ședință.

Tehnologia DERMAFRAC este distribuită în România de Top Line.

Tratamentul DERMAFRAC este disponibil la Centrele Silhouette din București (Unirii și Dorobanți). O ședintă costă 480 lei, iar o cură de 6 ședințe are prețul de 2300 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *