Lifestyle

Ananda Clinic, primul centru de recuperare si terapii alternative cu specific ayurvedic din Romania

Ayurveda este cel mai vechi sistem medical al omenirii, iar daca pana de curand era necesar sa iti rezervi o calatorie in India pentru a experimenta cu adevarat terapiile tamaduitoare, acum tot ce trebuie sa faci este sa poposesti in zona Snagov, locul in care s-a deschis Ananda Clinic (https://anandaclinic.ro/), primul centru de recuperare cu specific ayurvedic din Romania, care imbina remedii milenare cu proceduri alternative recunoscute stiintific la nivel international. Situat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, Ananda Clinic te intampina cu o echipa de medici specializati in India si cu programe personalizate de preventie, tratament si recuperare, care includ atat masaje terapeutice, proceduri ayurvedice si terapii alternative, cat si nutritie personalizata, psihoterapie, salina, sauna si sala de exercitii terapeutice. De asemenea, centrul iti ofera si posibilitatea de cazare, camerele fiind amenajate intr-un stil cald si primitor, care imbie la relaxare si care te face sa te simti ca acasa. 

In sanscrita, Ananda inseamna fericire, insa in sensul profund al termenului, cu trimitere la renastere si la longevitate. Nu intamplator, logo-ul centrului Ananda este reprezentat de o pasare phoenix stilizata, simbol al regenerarii si al sperantei, fiecarui serviciu din meniul de terapii corespunzandu-i o culoare distincta, declinata din rosul asociat energiei vitale si focului. In premiera in Romania, o echipa de medici specializati in locurile in care a luat nastere Ayurveda, isi aseaza intreaga experienta si pricepere, in cadrul unei clinici care ofera scheme de tratament complexe pentru o varietate de afectiuni fizice, psihice sau emotionale, de la probleme ortopedice si cardio-vasculare, dureri articulare si de spate, leziuni, contracturi, traumatisme (inclusiv recuperare post-operatorie), si pana la dereglari ale ciclului somn-trezire, depresii, anxietati, migrene sau tensiuni nervoase. 

In cadrul Ananda Clinic poti gasi raspuns inclusiv la probleme mai vechi de sanatate, care iti afecteaza calitatea vietii si carora pana acum medicina traditionala nu a reusit sa le gaseasca un remediu adecvat. Spre deosebire de alte centre, la Ananda nu esti niciodata tratat ca un pacient, ci ca un oaspete, medicii acordand o atentie sporita procesului de evaluare si fiind preocupati sa iti explice in detaliu principiile terapiilor alternative, astfel incat tu sa intelegi exact cum te ajuta acestea, care sunt beneficiile pentru sanatate si de ce iti este recomandat sa le urmezi. Mai mult decat atat, dupa cateva zile petrecute la Ananda Clinic, pleci nu doar simtindu-te mai bine, ci mult mai informat in toate aspectele legate de alimentatie, stil de viata si gestionare a problemelor cotidiene. Si nu doar in teorie, ci si in pratica. In afara procedurilor ayurvedice cu rol de detoxifiere si purificare, si a terapiilor alternative, la Ananda Clinic se organizeaza workshop-uri interactive de educatie alimentara, apifitoterapie, sedinte de psihoterapie si yoga terapeutica, exercitii de comunicare nonviolenta etc.Altfel spus, iti oferim un pachet complet de servicii care iti ajuta organismul sa se regenereze in mod natural si care totodata, iti prelungesc starea de bine/armonie si dupa incheierea sejurului terapeutic. 

De asemenea, cu ajutorul terapiilor alternative si sub atenta supraveghere a medicilor, gasesti suport sa renunti la dependente, sa iti gestionezi eficient emotiile si comportamentele, si sa iti echilibrezi sistemul imunitar. 

Meniul de tratamente pe care ti-l punem la dispozitie este alcatuit din:masaje terapeutice– reflexoterapie, osteopraxie, proceduri ayurvedice– terapii de purificare (Shirodara), masaj cu ulei cald si plante, masaj cu ghee (unt ayurvedic), oleatie externa, terapii alternative– yoga terapeutica, terapie cu frecvente, terapie cu lumina Bioptron, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, bai cu plante, nutritie personalizata– dietoterapie, apifitoterapie si psihoterapie. Acestora li se adauga acces la sauna, salinasi sala de exercitii terapeutice, precum si posibilitatea de cazarein cadrul centrului, atat in regim single, cat si double (cu insotitor). 

Cu prilejul inaugurarii, Ananda Clinic iti propune mai multe pachete promotionale cu discount-uri semnificative:

  • Experimenteaza Ananda (400 lei/zi): include evaluare de specialitate, 2 terapii recomandate de medic, mesele principale, cazare o noapte si acces liber la sauna, salina si sala de exercitii terapeutice.
  • Recastiga-ti starea de bine (1599 lei/ 3 zile):include evaluare de specialitate, tratamente cu rol de echilibrare a imunitatii, armonizare corporala si emotionala, mesele principale (dietoterapie), workshop-uri de educatie alimentara, apifitoterapie, sedinte de psihoterapie si yoga terapeutica, acces liber la sauna, salina, sala de exercitii terapeutice, si cazare 3 nopti. 
  • Ananda Intensive Therapy (incepand de la 2990 lei/7 zile):include evaluare de specialitate, terapii ayurvedice, yoga terapeutica, psihoterapie individuala, ozonoterapie, meniu de masa personalizat, cazare 7 nopti si acces liber la sauna, salina si sala de exercitii terapeutice. 

In plus, pana la finalul anului, sedintele de evaluare efectuate de medicii nostri specializati in India sunt GRATUITE, iar daca iti programezi vizita la centru cu cel putin o saptamana inainte, beneficiezi de un discount de 10% din valoarea totala a pachetului Ananda Intensive Therapy. Mai multe detalii despre serviciile Ananda Clinic pot fi aflate de pe site-ul https://anandaclinic.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *