General

Dă mai departe veselia cu noile băuturi de iarnă de la Starbucks

Starbucks dă startul sărbătorilor de iarnă! Mult așteptatele băuturi de sezon au ajuns deja în cafenele pentru ca toți clienții să se bucure de faimoasele Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte și de noua Truffle Deluxe Hot Chocolate, o ciocolată caldă cu arome gourmet.

Pentru mulți iubitori ai cafelei, un Toffe Nut Latte este mai mult decât o simplă băutură. Este un simbol al bucuriei sărbătorilor de iarnă, un ritual care unește prin aromă și gust amintirile anilor trecuți cu noile experiențe. Tema de anul acesta, Carry the Merry (Dă mai departe veselia), este o invitație de a te bucura de micile momente de bucurie din jurul tău. Clienții care aleg băuturile Starbucks devin astfel mesageri ai veseliei, pe care o împărtășesc cu cei dragi.

Designerii au inovat și în acest an, iar noul model al paharelor este unul modern, în culori de sărbătoare, sugerând grafic spiritul Crăciunului. Mai mult decât atât, paharele roșii reutilizabile de sărbători își schimbă culoarea în funcție de conținutul băuturii alese – roșu pentru băutura caldă și verde pentru băuturile reci.  De asemenea, Starbucks Christmas Blend, mediu prăjită, ce include cafeaua rară maturată Sumatran, revine în acest sezon pentru a aduce magia Crăciunului în diminețile de iarnă.

Clienții își pot comanda băutura de iarnă preferată direct din cel mai apropiat Starbucks, iar Toffee Nut Latte și Gingerbread Latte pot fi comandate și prin platformele de livrare. La birou, la întâlnire cu prietenii, în oraș, paharele roșii aduc culoare și veselie activităților de zi cu zi, iar gustul băuturilor de sezon îți reamintesc că unele lucruri rămân la fel. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *