Fashion

De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center, cu super reduceri și 3.500 de vouchere de cumpărături!

Tradiția Black Friday continuă și anul acesta în siguranță, în ParkLake Shopping Center, unde, în fiecare week-end, de Vineri până Duminică, în perioada 13 – 29 noiembrie, iubitorii de shopping sunt așteptați să petreacă un Black Friday într-un cadru sigur, cu reduceri de până la 50% și șansa de a câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 RON.

Perioada cea mai așteptată de către pasionații de shopping se apropie, astfel ParkLake te invită să te bucuri de oferte irezistibile, în siguranță.

Invită-ți prietenii și familia la o sesiune de shopping și reînnoiește-ți garderoba cu cele mai noi outfit-uri din colecția toamna-iarnă, la prețuri imbatabile.

Timp de 3 weekend-uri, 13 – 15, 20 – 22 și 27 – 29 Noiembrie, te poți bucura de discount-uri de până la 50% la o gamă variată de produse, în magazinele tale preferate. Articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cărți, produse de îngrijire corporală și multe altele vor fi disponibile pentru tine, la prețuri de nerefuzat.

În plus, ParkLake îți oferă șansa de a prelungi bucuria cumpărăturilor. Pe lângă discount-urile de până la 50% ai șansa de a primi un voucher de 50 RON dacă te numeri printre primii 3.500 de clienți care achiziționează produse în valoare de 150 lei, în perioada 13 – 29 Noiembrie 2020. Pentru a intra în posesia acestuia trebuie doar să prezinți bonul fiscal la biroul de informații al centrului comercial.

Este momentul să îți pregătești lista de shopping pentru Black Friday! Te așteptăm la shopping în siguranță!

Regulamentul complet al campaniei va fi disponibil pe www.parklake.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *