Beauty

Cum poți avea tenul strălucitor de sărbători cu tratamentul lui Jennifer Lopez

După un an plin de provocări generate de pandemie, cu toții ne dorim să ne bucurăm acum de sărbătorile de iarnă și de petrecerile de final de an, iar, pentru aceste evenimente, vrem să ne prezentăm în cea mai bună formă a noastră. Un ten curat și strălucitor se află pe lista de priorități ale fiecăruia, astfel că cererea pentru tratamente faciale profesionale este mare în această perioadă.

Unul din cele mai cerute și eficiente tratamente în acest sens, folosit și de marile staruri de la Hollywood, printre care și Jennifer Lopez, este Hydrafacial, un tratament prezent în România la clinica Noblezza din București.

Andreea Suciu, specialist în estetică facială, explică de ce au ales marile vedete să facă frecvent acest tratament care le oferă o piele curată și strălucitoare pentru care sunt admirate pe covorul roșu al marilor evenimente.

„În secolul tehnologiei, avem atât de multe opțiuni care ne ajută să avem grijă de tenul nostru și să tratăm orice problemă estetică. Trebuie doar să ne interesăm și să aflăm ce este potrivit pentru pielea noastră și să avem încredere în specialiștii experimentați.

De exemplu, putem avea porii dilatați, riduri, cicatrici lăsate de acnee, laxitate cutanată sau, pur și simplu, avem nevoie ca pielea noastră să fie sănătoasă, curată și strălucitoare.

E important ca la final să fii atât de mulțumită de aspectul tenului tău încât să nu mai simți niciodată nevoia de a adăuga filtre când postezi pe Instagram. Și să te simți confortabilă, și chiar mândră am zice, să postezi fotografii cu adevărat #nomakeup.

Pentru a obține acest lucru, cel mai apreciat tratament, inclusiv în România, este Hydrafacial. Acesta are efecte multiple, în funcție de necesitățile pielii, de la o efoliere profesională și reparare a imperfecțiunilor acesteia, până la o întinerire și regenerare naturală a colagenului din piele. Tenul nostru este expus zilnic la poluarea din mediul urban și la razele solare puternice – factori care blochează porii, încarcă tenul și afectează sănătatea pielii. Hydrafacial reface astfel să recuperăm sănătatea pielii. Este, de altfel, și secretul frumuseții multor staruri de peste ocean”, spune Andreea Suciu, specialist în estetică facială la clinica Noblezza.

Ce este Hydrafacial

„Conform statisticilor, Hydrafacial este tratamentul de care cineva se bucură la fiecare 15 secunde în întreaga lume. Tratamentul este o inovație în domeniul medical estetic, fiind singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Hydrafacial înlocuiește tratamentele tradiționale de extracție și curățare a tenului, fiind o procedură non-invazivă, ce oferă un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coșuri și exces de sebum”, adaugă Andreea Suciu, specialist în estetică facială la clinica Noblezza.  

Ce efecte are Hydrafacial

  • Curăță tenul, porii și punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea;
  • Reglează activitatea glandelor sebacee;
  • Tratează tenul acneic și porii congestionați;
  • Reface sănătatea pielii și are efect regenerant;
  • Oferă tenului strălucire și pielea devine catifelată la atingere;
  • Rezultatele se văd instant – un ten curat și sănătos;
  • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten;

Ședința durează 30-45 de minute – este „lunchtime procedure”- este un tratament rapid de care te poți bucura în orice moment al zilei, după care îți poți relua activitățile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *