Beauty,  Trends

CND si Morgan Taylor / Gelish au pregatit colectii uimitoare pentru iarna 2019/2020.

Pentru toti cei care iubesc sa incerce noi nuante si texturi CND lanseaza Crystal Alchemy Collection , o gama superba de culori inspirate de bijuterii si pietre frumoase. Pentra a scoate si mai mult in evidenta aceasta colectie, CND s-a asociat cu renumitul brand Swarovski pentru unghii cu straluciri halucinante si o calitate uimitoare. Astfel stralucirea interioara iese in evidenta datorita colectia CND Crystal Alchemy , care celebreaza fatetele personalitatii, fie ele elegante, pasionale, rezervate sau pline de spirit. Colectia CND Crystal Alchemy reuneste doua marci iconice pentru a crea magie pe unghii. Perfecta pentru sezonul sarbatorilor, aceasta colectie are 6 nuante cu care toata lumea poate sarbatori fabulos.

Si cei de la Gelish si Morgan Taylor vin cu o propunere pentru aceste sarbatori: colectia Champagne & Moonbeams. Colectia ce imbraca toata stralucirea sezonului de sarbatori in nuante uimitoare de roz, nude si mov. Champagne & Moonbeams este gama perfecta de culori pentru oricine cauta o manichiura de vacanta ultra-luxa si sofisticata.

Aceasta colectie prezinta douasprezece nuante, inclusiv clasicele nuante de petrecere de sarbatori, precum sclipiciul argintiu si rosul Sprinkle of Twinkle si Walking On Stardust. Metalele precum aurul sau cuprul ofera stralucire perfecta pentru a te face sa visezi si sa plutesti sub cerul instelat. Pentru toti cei care prefera tonurile subtile de iarnac, colectia contine nuante precum Tell Her She’s Stellar, o crema nude si Dancing & Romancing, un roz delicat. Daca iubesti toate nuantele, perla indigo A Starry Sight sau purpuriul A Kiss In The Dark se vor potrivi nevoilor tale perfectl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *