General

Ela Crăciun a fost premiată de Forbes pentru succesul cărților sale dedicate părinților

Bloggerul și vedeta TV Ela Crăciun a fost premiată de publicația Forbes pentru contribuția sa la educarea și informarea comunității de părinți. Cele două cărți semnate de blogger, “9 luni fără griji” și “12 luni fără griji” au înregistrat un succes de vânzări, fiind considerate de cititori un ghid pentru creșterea armonioasă a bebelușului.

Ambele cărți au fost realizate cu specialiști în sarcină și pediatrie având un număr de 101 de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale proaspeţilor părinți.

Contribuţia vedetei la informarea părinților a fost recunoscută de Forbes România în cadrul Galei “Summit Forbes Brands for Kids” cu un “Premiu special pentru proiecte dedicate mămicilor”. Conform publicaței, rolul de informare al Elei Crăciun este recunoscut atât de publicul său cât și de brandurile cu care a colaborat în transmiterea informației corecte către cititorii săi.

“Cele două proiecte editoriale au venit natural, dintr-un demers jurnalistic pe care eu încă îl cultiv pe blogul meu. Cele mai multe opinii legate de creșterea și sănătatea copilului aparțin specialiștilor chiar dacă și eu povestesc din viața alături de ce trei copii. Ideea care a stat la baza scrierii celor două cărți este legată de nevoia de informare corectă a părinților. Mulți dintre ei mi-au scris pe blog și pe paginile de socializare că se pierd în informațiile pe care le găsesc online. Din păcate, forumurile sau grupurile de mame, chiar și unele articole online, nu oferă informații argumentate de un pediatru. Am vrut să schimb acest lucru și să ofer părinților un punct de plecare pentru o relație sănătoasă cu bebelușul.”, a declarat Ela Crăciun.

Vânzări de peste 1000 de exemplare în primele două săptămâni de la lansare pentru “12 luni fără griji”

În cele peste 200 de pagini, cărțile conțin răspunsurile specialiștilor la cele mai frecvente întrebări ale părinților, în perioada de dinainte și după naștere.

Cea de-a doua carte a fost declarată de cititori “Biblia mămicilor” și a primit review-uri pozitive din partea a peste 200 de cititor fideli dar și a vedetelor prezente la lansarea care a avut loc pe data de 9 noiembrie.

În primele două săptămâni de la tipărire, cartea a înregistrat vânzări de peste 1000 de exemplare. Cele mai multe comenzi au fost plasate online, pe site-ul Elei Crăciun sau au fost achiziționate în cadrul evenimentului de lansare desfășurat pe 9 noiembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *