General

Tootor.ro, prima platformă de meditații online din România unde poți face meditații rapid, simplu și eficient

Tootor.ro este un start-up românesc lansat oficial în septembrie 2022, o primă platformă din România unde poți face meditații online, economisind timp și bani. Principalul beneficiu al platformei de care se bucură atât elevii, cât şi profesorii, este faptul că îndepărtează barierele teritoriale prin meditațiile la distantă. Nu mai este nevoie să te deplasezi, să pierzi timp în trafic sau să îți faci griji că nu găsești profesori de calitate sau elevi în proximitate.

Plata exclusiv online în avans, cu cardul, este un alt beneficiu important al platformei, asigurând transparența tuturor tranzacțiilor financiare.

Abordarea platformei de meditații online este în spiritul prezentului: rapidă, eficientă, cu o recurență care funcționează conform așteptărilor fondatorilor platformei, care provin din medii diferite: tech, marketing și creative content, dar care au în comun aceleași valori: importanța educației și metodele de predare de secol 21.

Platforma este foarte ușor de folosit iar în spatele său se află o echipă de client service pregatită să ajute pentru o navigare lină a celor care se înscriu.

Activitatea de meditații se desfășoară integral pe platformă – profesorii își creează profiluri și își programează un calendar cu ore disponibile, astfel încât părinții și/sau elevii să îi poată găsi. Elevii și profesorii se întâlnesc online, pe platforma video integrată în Tootor.ro, pentru desfășurarea sesiunii de meditație. Accesul este bineînțeles securizat, iar sesiunea de meditație nu poate fi accesată din exterior.” – Ana Grozea, Marketing Manager Tootor.ro

Platforma oferă acces la profesori bine pregătiți din întreaga țară, astfel încât elevii și părinții să poată alege dintr-o gamă largă de peste 100 de materii, inclusiv cele clasice pentru bacalaureat și evaluarea națională, dar și cursuri de logopedie, artă, graphic design, învățare eficientă și dezvoltare personală, limba română pentru cetățenii străini sau de content writing.

“Ce înseamnă Tootor.ro în cifre la 6 luni de la lansare? De la primele 15 meditații din luna septembrie, în prezent avem înregistrați pe platformă un număr de peste 2500 profesori din toată țara, peste 2000 cursanți (cu vârste cuprinse între 6 ani și 45 ani) și peste 1500 de părinți. În plus, apar subiecte noi în mod frecvent, datorită înscrierii profesorilor dar și manifestării interesului studenților. Platforma crește organic, având un grad de recurență al meditațiilor de peste 90%.” – Ana Grozea, Marketing Manager Tootor.ro

Într-o lume în care Inteligența Artificială este folosită din ce în ce mai mult, în foarte multe domenii, este important să invățăm și mai ales să ne adaptăm la paradigmele viitorului, iar Tootor.ro își propune să transforme sistemul de predare în cel mai plăcut și mai eficient model de new vision, dedicat elevilor, profesorilor dar și tinerilor aflați la început de carieră, sau persoanelor care vor să învețe un nou skill.

 *  Învață. Inspiră. Schimbă regulile. *

Vă invităm pe www.tootor.ro și pe platformele de SoMe:

Facebook: https://www.facebook.com/tootor.ro

Instagram: @tootor.ro

Tik Tok: @tootor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *