Fashion

TOMMY HILFIGER ȘI ILUSTRATORUL HATTIE STEWART – PARTENERI ÎN CAMPANIA KIDS PRIMĂVARA 2021

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER Kids, care prinde viață prin talentul lui Hattie Stewart, ilustrator contemporan. Stilul ludic al campaniei obținut prin efectul artistic al tehnicii doodle emană energia și vibrația ce caracterizează colecția, care va fi disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu luna februarie 2021.

Colecția TOMMY HILFIGER Kids Primăvara 2021 este concepută pentru aventurile extraordinare, ce se continuă și vara, ale fiecărui mini explorator. Colaborarea dintre Tommy Hilfiger și Hattie Stewart, captează această energie prin intermediul unor doodles fluorescente care întruchipează personaje în formă de inimă, animale și elemente naturale, inclusiv flori, stele și soare. Motivele luminoase și de tip outdoor ale lui Hattie Stewart aduc o energie și o voce fresh în semnătura estetică TOMMY HILFIGER Kids.

În colecția Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER Kids întâlnim stilul skate park și grafica caracteristică acestuia, care se regăsesc în tricourile și puloverele pentru băieți. Pentru fete au fost create item-uri din bumbac moale și pânză, precum diverse outfit-uri complete sau rochii ce sunt perfecte pentru activități precum roller skating, în zilele călduroase de primăvară. Hanoracele care sunt fie stilul preppy sau sport, fie moderne, conturează un look cool-casual. Având ca sursă de inspirație reperele cromatice iconice pentru Miami precum neon și pastel, culori efervescente întregesc grafica acestei colecții, iar pattern-urile și materialele folosite complimentează paleta specifică brand-ului – roșu, alb și albastru navy.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *