Lifestyle

#MeetMeAtBookest: noutăţile editoriale Baroque Books&Arts care te aşteaptă la Bookfest 2019

În fiecare an, Baroque Books&Arts întâmpină luna mai cu o efervescenţă şi o emoţie aparte. Este luna în care are loc Bookfest – Salonul Internaţional de Carte, unul dintre cele mai importante evenimente din spaţiul cultural autohton şi un prilej de a oferi publicului o experienţă pe cât de simplă pe atât de autentică. Dacă fericirea este alcătuită din fragmente de lectură, la standul Baroque Books&Arts din cadrul Bookfest 2019 (29 mai – 2 iunie) starea de bine este omniprezentă. Şi mai presus de toate, se serveşte în porţii generoase, fără efecte adverse.

Conceput ca o oază unde odată ajuns constaţi că nu ai zgomot de fundal, ci doar concentrate de cultură prezentate într-o manieră elegantă şi rafinată, spaţiul de expunere Baroque Books&Arts din cadrul Bookfest 2019 este asemenea unui secret aflat în văzul tuturor – te invită să îl descoperi treptat, nu doar să îl traversezi în grabă şi îţi aminteşte de plăcerea de a zăbovi… o clipă în plus. Nu de alta, dar ai atât de multe motive pentru care merită să acorzi timp suplimentar vizitei la stand, încât nu poţi rezista să nu îţi faci micile plăceri. Treisprezece noutăţi editoriale, dintre care două albume cu o poveste aparte, aşteaptă să devină parte din realitatea ta şi să o înfrumuseţeze, atât cât le permiţi.

Colecţia Savoir-vivre se îmbogăţeşte cu şase titluri – “Maniere digitale”, “Umor”, “Şi voi trăi mereu”, “Fericire”, “Speranţă fără optimism” şi “Kant nu mai găseşti soluţii cheamă un filosof”, în colecţia Noblesse poposeşte “Cartea virtuţilor”, Zoon Politikon – colecţia de lucrări despre politică şi societatea de azi primeşte scrierea lui Ştefan Zeletin – “Din ţara măgarilor”, iar în colecţia Cadril are loc o premieră, şi anume volumul de debut al Coraliei Nord – “Defecte Perfecte”, într-o prezentare grafică unică pe piaţa din România. De asemenea, două albume de excepţie si un volum de poezii completează seria noutăţilor editoriale Baroque Books&Arts: “Un vazaha printre malgaşi” – un album în care profesorul C.D. Preda documentează experienţa alegerilor prezidenţiale din Madagascar, “Povestea a doi martiri români”, albumul care însoţeşte vizita Papei Francisc în România din perioada 31 mai – 2 iunie 2019, si “Fericita lumină”, volumul de poezii semnat Liliana Ursu.

Sunt volume care îţi dau voie să te opreşti în loc şi să te bucuri de timpul petrecut răsfoind agale paginile calde, care miros încă a cerneală de tipar, sau de care te poţi amoreza într-o clipită, atras fiind de grafica superbă şi cuprins de o bucurie vizuală autentică. Iar dacă decizi să vizitezi Bookfest 2019 în zilele de miercuri 29 mai, vineri 31 mai şi sâmbătă 1 iunie, poţi face cunoştinţă cu trei dintre autorii volumelor Baroque Books&Arts: Liliana Ursu lansează volumul “Fericita lumină”, la ora 19:00, pe scena Agora, Coralia Nord soseşte direct de la Timişoara pe data de 31 mai, iar C.D. Preda organizează o sesiune de autografe pe data de 1 iunie.

Ce zici? Dai curs invitaţiei noastre? Ne vedem la Bookfest 2019 în perioada 29 mai – 2 iunie. Şi nu uita de hashtag (unul singur, nu o duzină), aşa cum o impun bunele maniere digitale: #MeetMeAtBookfest.

Despre Baroque Books&Arts:

Într-o lume a producţiilor masificate, Baroque Books & Arts oferă un deliciu editorial, volume cu grafică elegantă, pline de subtilitate, ironie şi imaginaţie, care se adresează unui public capabil să preţuiască micile comori din viaţa de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *