Lifestyle

Dorință pusă pe o stea

Pandora lansează cel de-al unsprezecelea talisman de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a faimoasei brățări Pandora Moments.

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Stea căzătoare

În noiembrie relansăm unul dintre talismanele originale Pandora: talismanul stea, cu stele mici decupate pentru a decora forma sa cilindrică. Aceast talisman încurajează și readuce aminte purtătorului să își pună dorințe la fiecare stea căzătoare și să se bucure de magia cerului nocturn. Este modul perfect de a spune povestea fanelor Pandora, care colecționează amintirile premierelor din viața lor și le țin aproape pe brățara cu talismane Pandora Moments, de 20 de ani încoace.

Talismanul cu stea din argint 925 din colecția de ediție limitată Pandora 2020 a fost lansat pe 20 noiembrie și va fi disponibil online și în magazinele Pandora în toată lumea, într-un număr limitat. Fiecare talisman este inscripționat cu un semn distinctiv și prezintă un certificat care marchează 20 de ani de talismane de colecție Pandora Moments.

#Pandora20

Un talisman, un univers de povești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *