Lifestyle

Cum vine Moș Crăciun pe timp de pandemie. S-a lansat zumeo, platforma de mesaje video personalizate de la celebrități și Moș Crăciun!

Copiii au ocazia luna aceasta să se întâlnească virtual cu Moș Crăciun, primească mesaje video personalizate și chiar o întâlnire online cu acesta. Totul se va întâmpla prin intermediul platformei zumeo, care se lansează oficial azi în România.

Zumeo redefinește interacțiunea dintre celebrități și fanii acestora, transformând totul într-o experiență mult mai personală chiar decât actualele rețele de socializare. Oricine are acum ocazia să primească, în câțiva pași simpli, un mesaj video personalizat, un mesaj scris pe contul de social media sau chiar să intre într-o scurtă discuție video cu celebritatea aleasă de pe zumeo.ro.

Este noua modalitate de comunicare online, adaptată perioadei pe care o traversăm, de limitare a interacțiunii sociale, dar și proiectată conform tendințele viitorului.

Moș Crăciun este, cu siguranță, cea mai faimoasă vedetă a lunii decembrie. Întrucât evenimentele din spațiile publice sunt restricționate în acest an, copiii vor putea avea parte de bucuria întâlnirii cu Moșul în spațiul online, pe zumeo.ro.

Platforma zumeo este produsă de echipa care a semnat cele mai mari evenimente muzicale autohtone, printre care cunoscuta gală Media Music Awards și proiecte de succes în industria de entertainment.

Zumeo include o secțiune dedicată întâlnirii cu Moș Crăciun, activă în luna decembrie a fiecărui an, și o secțiune dedicată celebrităților din diverse domenii de activitate.

”Celebritățile și fanii acestora simt efectele cauzate de pandemie, iar singura modalitate de comunicare în prezent o reprezintă rețelele de socializare. Dacă odinioară aveau ocazia să se întâlnească la concerte și chiar să obțină un autograf sau o fotografie alături de aceștia, în prezent totul se rezumă la un simplu like ori un comentariu pierdut printre multe alte comentarii la postările acestora. Este însă nevoie de un nou tip de interacțiune, mult mai personal, și aici intervine zumeo. Unele din cele mai îndrăgite celebrități din România vor intra pe platforma zumeo și vor putea interacționa cu admiratorii lor în acest nou mod. Putem cataloga zumeo drept noul tip de autograf!”, declară Tibi Marian, fondatorul zumeo.ro.

Zumeo este un proiect unic pe piața din România și respectă trendul deja existent la nivel internațional, nume cu rezonanță mondială comunicând cu admiratorii lor în acest mod.

În perioada imediat următoare, pe zumeo.ro vor fi divulgate primele celebrități autohtone care vor putea interacționa cu admiratorii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *