Fashion

CONSIGLIERI x Răzvan Simion

Răzvan Simion (gazda matinalului Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentator de zece ani a emisiunii X Factor) a răspuns provocării brand-ului masculin CONSIGLIERI de i se personaliza o colecție de ținute, prin care și-a structurat întreaga garderoba pentru sezonul de toamnă 2021.Pasionat de stilul vestimentar atemporal, de eleganța sartorială cu un twist contemporan, de croielile masculine cu un touch personal, Razvan și-a imaginat look-ul din aceasta toamnă apelând la soluția completă propusă de CONSIGLIERI: produse unice, de înaltă calitate, realizate conform nevoilor personale, adaptate cerințelor garderobei formale, de business, dar și celei smart-casual.

Realizată în decorul orașului Milano, una dintre capitalele modei, ședința foto a pus accent pe elementele cheie ale garderobei masculine și pe starea de spirit pe care ți-o impune atmosfera italienească definitorie pentru gusturile în materie de estetică și lifestyle ale prezentatorului de televiziune.
Cine nu s-ar simti in largul lui, in tinute cu clasa, ambianta de 5* si o echipa de profesionisti?! Este o alta lumina pe lacul Como, o energie diferita, benefica. A fost o continua stare de bine, ce a inchis perfect o luna de vacanta.“, spune Razvan Simion.

Experiența Custom Made CONSIGLIERI a început cu o întâlnire în showroom-ul din Aleea Alexandru 7, într-un spațiu exclusivist unde, cu ajutorul specialiștilor, Răzvan a ales elementele cheie ale garderobei personalizate.

Acesta a primit cele mai bune recomandări în materie de țesături, a fost consiliat în alegerea corectă a pieselor vestimentare și a accesoriilor care au conturat fiecare outfit în parte destinat nevoilor sale: costume elegante pentru aparițiile televizate, ținute mai relaxate potrivite vacanțelor în Italia (o destinație preferată de Răzvan), piese de zi cu zi ce pot fi purtate la mai multe ocazii.

Experiența Custom Made CONSIGLIERI a fost completată de consultanța oferită de un consilier dedicat, cu ajutorul căruia Răzvan și-a ales piesele cheie ale garderobei de toamnă, alegând dintr-o selecție largă de produse din țesături fine și materiale tehnice, rezistente la apă, amestecuri de lână, cașmir și mohair, de o finețe superioară.Rezultatul acestei experiențe de private tailoring este o garderobă de toamnă personalizată, ce conține atât costume business, ținute de ceremonie, cât și piese de zi cu zi: vestimentație smart-casual, chinos, jeans, bomber jacket și o selecție exclusivistă de pantofi ce se pot integra în diferite ținute. 

Pentru a pune în valoare această experiență Tailor Made, povestea de dragoste pentru modă și stil a continuat în decorul idilic al orașului Bellagio, pe lacul Como unde Răzvan, alături de partenera sa Daliana Răducan (arhitect și designer de interior), au realizat o ședință foto încântătoare prin care ne-au împărtășit dragostea pentru estetică, lifestyle și fashion.

SPREZZATURA este sursa de inspirație sub care s-a desfășurat campania de toamnă CONSIGLIERI care pune accent pe filosofia brand-ului: un bărbat cultivat are gusturi exigente, un bărbat de caracter alege în mod conștient luxul, știe să recunoască excelența și să o prețuiască pe măsură, atât în alegerile vestimentare, cât și în viața de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *