Beauty

Ce face Carmen Brumă ca să nu aibă tenul afectat de poluarea din București

Carmen Brumă se poate lăuda atât cu o siluetă perfectă cât și cu un ten impecabil. Vedeta se pregătește intens pentru sărbători și, în pauzele dintre proiecte, și-a alocat o oră pentru a urma un tratament facial de ultimă generație la Silhouette în dorința de a da un restart tenului său.

Este vorba de Aquapure, un tratament ce durează 45 de minute și care îi curăță și întinerește tenul, eliminând semnele de oboseală și efectele poluării din București. 

Carmen Brumă este o clientă fidelă a centrelor Silhouette și a revenit zilele trecute pentru a găsi soluția de a elimina efectele poluării urbane asupra tenului său.  

„Aquapure este unul dintre tratamentele mele preferate de la Silhouette pentru că îmbină curățarea, hidratarea și liftingul într-o ședinta de 40-45 de minute, foarte plăcută și relaxantă . Poți să-l faci chiar și în pauza de prânz. Este un tratament hidrofacial 4 în 1 care curăță profesional pielea, fără să o agreseze, elimină excesul de sebum și problemele pe care pielea le poate avea într-un mediu poluant. Este minunat în special acum, înainte de sărbători, și pe parcursul iernii când tenul nostru are de suferit”, declară Carmen Brumă. 

Aquapure include tratamente de dermoabraziune, care vizează tonusul neuniform al pielii, porii sufocați, excesul de sebum, pielea deshidratată, liniile fine și ridurile.

Acesta exfoliază, controlează sebumul și măreste producția de colagen pentru a lăsa pielea curată, refăcuta, mai strălucitoare.

Tratamentul se adreseaza pielii lipsite de fermitate, dar și pielii grase, cu acnee, celei sensibile, și cu hiperpigmentare.

Pentru efecte complete și de durată, specialiștii Silhouette recomandă un tratament pe săptămâna într-o cură de 4 sau 10 ședințe, în funcție de necesitățile pielii. Prețul unei sedințe este de 380 de lei la Centrele Silhouette din București (Unirii și Dorobanți).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *