Beauty

Black Friday la Silhouette: Produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumpărate între 25 și 28 noiembrie

Anul acesta Black Friday înseamnă și ocazia ideală de a-ți îngriji tenul și corpul mai avantajos ca niciodată. 

Clinicile Silhouette din București dau startul unei campanii fulger: pentru tratamentele faciale sau corporale achiționate între 25 și 28 noiembrie fiecare client primește cadou produse cosmetice profesionale în valoare de 70% din prețul tratamentelor sau pachetelor cumpărate. În acest mod, rezultatele procedurilor neinvazive de la Silhouette vor putea fi menținute și acasă, în perioada următoare, cu ajutorul produselor profesionale complementare, aparținând unor branduri de top precum Guinot, Babor, Academie, DermActe, Mary Cohr, Anesi – cremă de zi, de noapte, serum, fiole, măști, cremă pentru fermitate ori anticelulită, etc.

Spre exemplu, pentru o ședință de lifting neinvaziv Ultraformer (al cărui efect durează chiar și 1 an) specialiștii Silhouette oferă cadou produse cosmetice în valoare de 1732 lei. 

Pentru un tratament Vivace, cu efect antirid și pentru tratarea semnelor acneei, ce acționează pe bază de microneedling și radiofrecvență, valoarea produselor cadou se ridică la 945 lei. 

O cură de 4 tratamente Cronosderm, cu efect de regenerare a tenului, în timp util pentru sărbători, aduce cadou produse în valoare de 1142 lei. 

Promoția este valabilă doar în perioada 25-28 noiembrie în centrele Silhouette și nu se aplică, însă ofertelor deja existente, ori tratamentelor LPG Alliance și LPG Endermolab.

Achiziția tratamentelor se poate face la recepția Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria 14, et.1, București) sau Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanților 200, București). Mai multe detalii despre tratamentele neinvazive de la Silhouette pot fi aflate accesând www.silhouette.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *