Lifestyle

Beneficiile uimitoare ale masajului cu bambus

Masajul cu bete din bambus este o terapie care isi are originile pe taramurile Asiei, insa care a patruns rapid in centrele spa si wellness din Europa, date fiind beneficiile extraordinare atat de ordin estetic, cat si de sanatate. Dan Bujor este maseur certificat din anul 2005, iar din 2011 s-a specializat in masajul corporal cu bete de bambus, pe care l-a perfectionat din punct de vedere tehnic si pe care si-a dorit sa il duca la un nivel superior de performanta. Astfel, masajul cu bambus practicat de catre Dan Bujor la centrul sau de modelare corporala – “Dan Bujor Bamboo Massage” (https://modelarecubambus.ro/), unicul de acest gen din Romania, este o terapie holistica de beauty&health&wellbeing, care raspunde celor mai inalte exigente ale clientilor, oferind rezultate concrete inca de la primele sedinte. 

Mai mult decat atat, masajul corporal cu bete de bambus este singurul tip de procedura corporala non-invaziva, recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta, atat pentru intretinere, cat si pentru ameliorarea diferitelor afectiuni, precum retentia de apa, senzatia de picioarele grele, oboseala musculara, anxietatea, insomnia, celulita, laxitatea cutanata etc. Masajul cu bete de bambus este de asemenea recomandat femeilor gravide, dupa luna a patra de sarcina si atletilor profesionisti sau practicantilor infocati ai sportului, ajutand organismul sa se recupereze intr-un timp mai scurt dupa efortul fizic. Persoanele in etate, pot de asemenea apela la masajul cu bambus, acesta neafectand zonele varicoase si contribuind la imbunatatirea vizibila a circulatiei sangvine si a tonusului pielii. 

Dan Bujor lucreaza cu 6 tipuri de bete de bambus de diferite dimensiuni, pe care le alterneaza in functie de particularitatile individuale – tine cont de tipul de tesut si de calitatea acestuia, precum si de problemele cu care se confrunta fiecare persoana in parte.

Masajul cu bambus este singurul instrument cu ajutorul caruia poți beneficia de un masaj intens. In primul rand masajul cu bambus este eficient datorita faptului ca ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, atat la femei cat si la barbati. Masajul cu bambus este mult mai eficient decat cel clasic anticelulitic, iar asta pentru ca rezultatele sunt vizibile pana in primele trei sedințe, nu doare si nu lasa vanatai. In plus, masajul cu bambus se poate incepe de la varsta de 14 ani si continua pana la 60+.”– Dan Bujor, specialist in masaj cu bambus.

Care sunt beneficiile masajului cu bete de bambus:

– atenueaza celulita, fiind de 8 ori mai eficient decat un masaj clasic anticelulitic si neimplicand durere sau leziuni ale pielii

– stimuleaza microcirculatia si pune organismul in miscare

– combate eficient si in mod 100% natural retentia de apa

– imbunatateste fermitatea, elasticitatea si tonusul pielii

– ajuta la dizlocarea depozitelor de grasime, in special din zonele greu de lucrat la sala (flancuri, coapse, solduri, etc) si previne recurenta celulitei (desigur, in conditiile unui stil de viata echilibrat)

– contribuie la ridicarea feselor 

– regleaza ciclul somn-trezire si este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confrunta cu insomnii

– alunga si previne starile depresie sau anxioase, prin masajul cu bambus fiind stimulata productia de endorfine (hormonul fericirii)

– ajuta organismul sa se refaca mai repede dupa efort fizic

– accelereaza metabolismul celular

– sustine buna functionare a sistemului limfatic

Cat dureaza o sedinta: 50 de minute pentru doamne si 30 de minute pentru domni

Care este frecventa cu care poate fi efectuat:

– in functie de obiectivele fiecarei persoane, frecventa sedintelor poate varia intre 3/saptamana (cu o zi pauza intre ele) si 1/saptamana (recomandata pentru intretinere)

– primele rezultate vizibile se pot remarca dupa a treia sedinta, cu toata ca inca de la prima sesiune se simte diferenta (hainele se aseaza mai bine pe corp, pielea este mai neteda etc). 

– in cadrul primei sedinte de evaluare/lucru, Dan Bujor pune la punct o schema personalizata de sedinte de masaj, corelata cu dorintele si obiectivele individuale 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *