Lifestyle

Bărbații din România, creștere cu 25% la epilare definitivă cu laser în ultimul an

Interesul bărbaților din România pentru aspectul fizic a crescut semnificativ în ultimii ani. Pe lângă deschiderea către tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a țesutului adipos de pe abdomen, din ce în ce mai mulți aleg să scape de pilozitatea excesivă de pe corp prin epilare laser. 

Dacă în trecut aceștia alegeau să nu intervină asupra aspectului natural ori să apeleze la lame de bărbierit ori aparate de tuns, în ultimul timp epilarea laser câștigă din ce în ce mai mult interes. 

Conform specialiștilor din industria de frumusețe, în ultimul an saloanele și clinicile din România au fost vizitate de un număr cu 25% mai mare de bărbați interesați de epilarea definitivă de acest tip.

“Tehnologia a avansat mult, iar în același timp, și accesul la informație. Bărbații sunt mult mai deschiși către soluții care să îi mențină tineri și atrăgători. Fac mai mult sport, folosesc produse de îngrijire profesionale și merg la clinici și saloane de înfrumusețare. Sunt conștienți că un aspect fizic îngrijit le asigură un mai mare succes în viața socială. Au grijă de fizicul lor, fac sport și expun rezultatele mai mult pe social media. Pilozitatea excesivă de pe corp este considerată neatractivă. Nu mai este un considerent al masculinității. De aceea apelează din ce în ce mai mult la epilarea definitivă cu laser, în special pentru a scăpa de părul de pe piept, umeri sau spate. Sunt zone greu accesibile, astfel că cel mai eficient pentru ei este să urmeze câteva ședințe de epilare cu laser diodă Stardust Med, cum este cea de la centrele Silhouette, și să aibă apoi o piele curată, netedă, fără a mai fi nevoie de aparat de ras sau de tuns. În ultimul an am observat o creștere cu 25% a numărului de bărbați care trec pragul centrelor de frumusețe interesanți de epilarea definitivă cu laser. În plus, tehnologia a avansat mult în ultimii ani și procedura nu mai este dureroasă”, declară Diana Baicu, consilier de business pentru centrele Silhouette.

Ce trebuie să știi despre epilarea laser

Sistemul de epilare definitivă cu laser StardustMed este în prezent soluția cea mai si eficientă și cea mai practică pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lungă durată în orice perioadă a anului. 

Datorită celor 3 lungimi de undă dioda, alexandrit si ndyag, este potrivit tuturor fototipurilor  de piele, chiar și celor de culoare închisă ( fototip 5 și 6) sau firelor de păr deschise la culoare. În plus, procedura poate fi efectuată și pe parcursul verii, iar disconfortul este minim.

Este foarte important să nu te expui la soare cu cinci zile înainte și după epilarea definitivă cu laser STARDUST, în cazul pielii sensibile, și cu trei zile înainte și după procedură, în cazul pielii normale.

Pentru rezultate eficiente, este important să se respecte frecvența și să se urmeze ședințele la interval de 30-45 de zile, pentru firul de păr închis la culoare . 

Rezultatele bune ale epilării definitive cu laser StardustMed  sunt și pentru părul blond și alb, în procent de peste 50% dintre cazuri. În cazul acesta frecvența ședințelor este de 14 zile , iar numărul de ședințele necesar este de 10-12.

Epilarea cu laser se poate aplica pe orice zonă a corpului: piept, brațe, picioare, spate, umeri, antebrațe, axilă, inghinal. 

Prețul unei ședințe pornește de la 216 lei, la centrele Silhouette din București, existând frecvent pachete cu reduceri și beneficii importante (www.silhouette.ro). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *